Home Mozaik Slavna glumica preživjela silovanje: Dvojica muškaraca upala u njen stan, a osim...

Slavna glumica preživjela silovanje: Dvojica muškaraca upala u njen stan, a osim traume krila je još jednu veliku tajnu

260
0

Film “Top Gun” koji je bio vrlo popularan na našim prostorima proslavio je Toma Cruisea, ali i Kelly McGillis koja je u filmu glumila Charly. Ljepotica koja je u filmu zavela Toma imala je buran i težak život tijekom kojeg je skrivala i veliku tajnu.

Nakon “Top Guna” postala je još traženije glumačko ime u Hollywoodu i seks simbol, no nakon nekoliko filmova u 90-ima odlučila se povući iz javnog života. Kelly se udavala dva puta. Prvi put se udala tijekom studija za Boyda Blacka i bili su u braku tri godine.

Godinu dana nakon razvoda 1982. bila je žrtva silovanja, a ta užasna noć promijenila joj je život. Dvojica tinejdžera provalila su joj u stan i silovala je.

Kelly je u tom periodu živjela u stanu sa svojom djevojkom i to je bila strogo čuvana tajna, jer Kelly nije željela da mediji doznaju da je zapravo lezbijka. Tu je tajnu čuvala dugo, dugo, a kada je kasnije u jednom intervjuu pričala o svemu što je proživjela, rekla je da je uvijek mislila da je silovanje kazna za ljubav prema osobi istog spola.

Ubrzo je pala u depresiju koju je liječila antidepresivima i alkoholom.

– Pio sam puno, previše, a ništa nisam jela. Bojala sam se noći i da bih pobijedila taj strah, pila sam alkohol – rekla je u jednom intervjuu.

Drugi put se udala 1989. za bogataša Freda Tillmana s kojim je dobila dvije kćeri, Kelsey i Sonoru. Brak s Tillmanom imao je uspona i padova, a tijekom godina Kelly je ipak skrivala pravu istinu o svojoj seksualnoj orijentaciji te je tada često posezala za drogama.

Od Freda se rastala 2002. godine, a nakon toga počela je ići na psihoterapiju, prestala piti alkohol i popravila narušen odnos s kćerima. U intervjuu 2009. godine javno je priznala da je lezbijka, a iduće godine se udala za Melaniju Lees, koja je radila kao konobarica u njenom restoranu.

Kelly je 2016. ponovno prošla kroz traumatično iskustvo kada joj je provaljeno u kuću i od tada je dobila i dozvolu za nošenje oružja kako bi se osjećala sigurnije.

Previous articleVIDEO: Livaja opet zaigrao na Torcida kupu. Pogledajte kako dijeli asistencije
Next articleRoditelji i sestra gledali kako ga melju elise: Jeziva smrt turiste (21) u Grčkoj dogodila se u sekundi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here