Home Mozaik Roditelji i sestra gledali kako ga melju elise: Jeziva smrt turiste (21)...

Roditelji i sestra gledali kako ga melju elise: Jeziva smrt turiste (21) u Grčkoj dogodila se u sekundi

354
0

Mladi turist iz Velike Britanije preminuo je nakon stravične nesreće u zračnoj luci u Spati u Grčkoj. Mladić (21) je sa sestrom i još dvoje turista stigao privatnim letom koji su platili njegovi roditelji, s Mikonosa za Atenu.

Turisti su bili u helikopteru, a počeli su izlaziti prije nego što su se propeleri letjelice potpuno zaustavili. Mladić je krenuo da obilazi helikopter sa stražnje strane i naletio na lopatice rotora koje su ga zgnječile za nekoliko sekundi, piše “Daily Mail”.

Horor se odvijao pred očima vlastite sestre i još dvoje turista, ali i djelatnika privatnog aerodroma. Iza njih je sletio još jedan helikopter u kojem su bili i njihovi roditelji, a pilot prvog je odmah radio vezom javio što se dogodilo kako bi drugi helikopter nastavio let. Pozvana je hitna pomoć, ali mladiću nije bilo spasa.

U zračnoj luci čekale su ih limuzine pa se pretpostavlja da je riječ o vrlo bogatoj obitelji, no više detalja o njihovu identitetu nije objavljeno. Pokrenuta je istraga kako bi se utvrdilo zašto je pilot dopustio putnicima da izađu prije nego što su rotori zaustavljeni.

Previous articleSlavna glumica preživjela silovanje: Dvojica muškaraca upala u njen stan, a osim traume krila je još jednu veliku tajnu
Next articleSvijetom se širi novo jezivo proročanstvo: Spominje se bliži datum i neprijatelj koji je već napao (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here