Home Mozaik Slavni avanturist gazio po močvarama Floride, a onda je sve krenulo nizbrdo:...

Slavni avanturist gazio po močvarama Floride, a onda je sve krenulo nizbrdo: ‘Prošla je kroz noge, u moja usta!‘

251
0

Forrest Galante (35) prošlog je tjedna snimao promo za svoj YouTube kanal u Everglades Cityju kada je zagrmilo a njega udarila munja.

Galante je izjurio iz vode govoreći kako je pogođen, no nakon što se pribrao, kazao je snimateljskoj ekipi kako je dobro, a zatim su zajednički pregledavali snimku kako bi vidjeli je li sve zabilježeno na videu.

Istog dana, Galante, voditelj Discovery Chanela, biolog i stručnjak za divlje životinje, objasnio je na svom YouTubeu kanalu incident.

– Opa, kakav dan. Dakle, danas je trebao biti lagan dan – mi smo ovdje u južnoj Floridi i snimamo hrpu različitih sadržaja, a jedna od stvari koje smo danas planirali učiniti je otići u močvarno područje i snimiti neki sadržaj – rekao je Galante.

Kaže da se pred kraj dana vrijeme počelo pogoršavati, počela je padati kiša a čuo je i grmljavinu u daljini.

– Znate, to je Florida. Ovdje pada kiša. Cijelo vrijeme munje i gromovi – kaže u videu Galante.

Tvrdi da nije vidio bljesak munje jer je bio okrenut prema kameri, ali je osjetio kako su mu se noge i stražnjica stegnule jer je bio ‘paraliziran na djelić sekunde‘.

– Shvatio sam kad sam pregledao snimku da je munja udarila iza mene te kroz vodu upravo prošla uz moje noge – u moj struk, u moje srce, i zapravo u moja usta – rekao je Galante.(Jutarnji.hr)

Previous articleVIDEO: 21 osoba poginula u stravičnoj nesreći kod Venecije!
Next articleFOTO: 18+ film u naplatnoj kućici HAC-a

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here