Home Vijesti VIDEO: 21 osoba poginula u stravičnoj nesreći kod Venecije!

VIDEO: 21 osoba poginula u stravičnoj nesreći kod Venecije!

223
0

Najmanje 21 osoba poginula je nakon što je autobus sletio s nadvožnjaka u blizini Venecije. Autobus je malo prije 20 sati sletio s ceste i pao blizu željezničke pruge u okrugu Mestre, koji je mostom povezan s Venecijom, izvijestile su talijanske novinske agencije i televizija.

Među identificiranim žrtvama nesreće autobusa u Mestreu pet je ukrajinskih državljana, Nijemac i vozač autobusa Talijan, potvrdio je prefekt Venecije Michele Di Bari. U nesreći je poginulo dvoje djece. Uzrok nesreće još nije jasan.

“To je apokaliptična scena. Ostao sam bez riječi”, objavio je gradonačelnik Venecije Luigi Brugnaro na X-u, prije poznatom kao Twitter. Sky Italia je izvijestio kako su brojna tijela izvučena iz olupine nakon što se autobus zapalio. U nesreći je ozlijeđeno 18 osoba.

Među 18 ozlijeđenih osoba u nesreći autobusa u Mestreu su “Ukrajinci, Francuz, Hrvat i Nijemac”, izjavio je za Rai prefekt Venecije Michele Di Bari.

Na mjesto nesreće je po zaprimljenoj dojavi stiglo 60 vatrogasaca iz zapovjedništava Padova i Treviso. Iz autobusa su spasili petnaestak osoba, a nakon obavljenog pregleda unutar vozila, nastavili su provjeravati nalazi li se ispod vozila još koja osoba.

Posljednje informacije govore kako je među ozlijeđenima i četverogodišnja djevojčica koja je s teškim opeklinama i u životnoj opasnosti helikopterom prevezena u Padovu na intenzivnu njegu. Među teško ozlijeđenima je i 50-godišnjakinja s ozbiljnim opeklinama i ozljedama raznih dijelova tijela. I četverogodišnjakinja i 50-godišnjakinja su ukrajinske državljanke.

Previous articlePutinova propagandistica: Mi se zapravo ne borimo s Ukrajinom, pobijedili smo u prva tri dana
Next articleSlavni avanturist gazio po močvarama Floride, a onda je sve krenulo nizbrdo: ‘Prošla je kroz noge, u moja usta!‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here