Home Vijesti Slijepom BBC-jevom reporteru lopov ukrao mobitel. On ga svladao i pozvao policiju

Slijepom BBC-jevom reporteru lopov ukrao mobitel. On ga svladao i pozvao policiju

127
0

Slijepi novinar BBC-ja danas je u ranim jutarnjim satima u Londonu uspio uloviti pljačkaša koji mu je oteo mobitel. Sean Dilley tom je prilikom zadobio nekoliko posjeklina i ozlijedio lakat, a u vrijeme incidenta bio je na pauzi tijekom noćne smjene.

Muškarac na biciklu ukrao mu je mobitel pored BBC-jeve zgrade New Broadcasting House. Dilley je osjetio da je lopov pokraj njega te je uspio skočiti prema njemu i uhvatiti ga za ruke, dohvatio je svoj iPhone i pomoću glasovnog asistenta na uređaju nazvao 999 (policiju).

Dok je čekao policiju, stigla je još jedna osoba i ponudila pomoć. Dilley, voditelj projekta za BBC-jev Reframing Disability Programme za osobe s invaliditetom, napisao je na Twitteru: “Čovjek na biciklu mi je upravo oteo i ukrao iPhone iz ruke, pogrešna slijepa osoba, pogrešan dan.”

“Skočio sam na njega, zadržao ga i vratio telefon… Dosta posjeklina i modrica, ali tvitam na svom telefonu (i oporavio sam se).” Dilley je vlastite postupke opisao kao “glupe” i savjetovao svima koji se nađu u sličnoj situaciji da pozovu policiju. Metropolitanska policija istražuje pokušaj pljačke i poziva svjedoke da im se jave.

Previous articleRiječki Djed Mraz stiže na ispraćaj stare i doček Nove godine na plaži Morski prasac!
Next articleVIDEO: Bakhmut – U središtu najkrvavije borbe u Ukrajini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here