Home Najnovije Slovenac u Poreču pao s balkona i umro

Slovenac u Poreču pao s balkona i umro

111
0

Noćas je u Poreču za vrijeme manifestacije Spring Break slovenski državljanin pao s balkona odmarališta Lanterna i smrtno stradao, piše 24.ur. Kako navode iz agencije Collegium Mondial Travel, koja organizira događaj, ozlijeđeni muškarac nije bio gost odmarališta.

Incident se navodno dogodio između 4 i 5 sati ujutro u krugu porečkog odmarališta Lanterna. Prije dolaska hitne pomoći muškarcu su obližnji gosti pokušali pružiti prvu pomoć. Agencija Collegium Mondial Travel je priopćila kako stradala osoba nije došla u odmaralište u sklopu njihove organizacije. Dodaje kako se radi o muškarcu u tridesetim godinama.

“Prema dosadašnjim informacijama, do nesreće je došlo nakon pada s visine. Poginuli muškarac nije bio gost ljetovališta i nije prisustvovao događaju u sklopu naše organizacije. Nadležna tijela istražuju na koji je način stigao u Lanternu i kako je došlo do nesreće”, priopćila je agencija.

Previous articleNoam Chomsky: Rusija se u Ukrajini ponaša suzdržano i odmjereno
Next articleLepa Brena previše podigla nogu pa usred snimanja pala kao pokošena u vrtoglavim štiklama: Snimka je hit na mrežama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here