Home Sport Smolčić se ispričao i okrio što je rekao sucu: ‘Mene ne moraš...

Smolčić se ispričao i okrio što je rekao sucu: ‘Mene ne moraš poštivati, ali ovaj grb hoćeš!’

499
1

Kapetan Rijeke Hrvoje Smolčić oglasio se na svojem Instagram profilu dan nakon što je u finalu Kupa na Poljudu zaradio dva žuta kartona, čime je već u prvom poluvremenu ostavio svoju ekipu s igračem manje.

Osim što se Smolčić ispričao navijačima zbog kako sam kaže svog “neinteligentnog poteza” (prvi žuti dobio je zbog prigovora, a drugi povlačenja Livaje izvan terena), izrazio je potrebu da objasni situacije zbog kojih je zaradio isključenje.

– Finale je strast i emocija s kojim se mora znati nositi i sam sudac. Kapetan je taj koji mora stati ispred ekipe ako smatra da sudac “zakida” njegovu ekipu. Po meni taj prvi žuti karton nisam dobio opravdano. Mislim da sudac nije imao respekt prema meni kao kapetanu jer vjerujem da se u sličnoj situaciji našao neki drugi kapetan poput Ademija ili Livaje, bi završilo samo na usmenoj opomeni.

Drugi žuti karton, također smatram da nije bio opravdan jer to nije intenzitet da bi jedan igrač radi njega završio finale. Na snimci se vidi da je mene Livaja prvi povukao za dres i stvorio prednost ispred mene te sam ja refleksno povukao i njega i time završio svoj nastup – napisao je između ostaloga Smolčić, prenosi Novi list.

U priloženim fotografijama možete pročitati njegovo kompletno obraćanje javnosti.

Previous articleFilipović: Intendant Marin Blažević ima moju punu podršku!
Next articleHajduk je objavio poseban video golova kojima je osvojio Kup. Pogledajte ga

1 COMMENT

  1. Nisam navijač niti Rijeke niti hajduka ali dobro si tim plaćenicima u crnom rekao. Kada obučeš dres sa grbom kluba to je svetinja ali konjina od suca jedva je dočekao da nekog isključi bez obzira bio ti ili tvoji dečki. Kapetan se mora poštivat aali tom smradu to nije bilo niti na pameti. najgorja stvar je WAR jer oni sada mogu reć da si mu psovao oca majku bilo šta, ali u finalu takvog kupa to može samo retardirana kretenčina. Čestitke Hajduku ali ovo kaj rade succi već poduže vrijeme je prešlo svaku mjeru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here