Home Mozaik Ta zvijer me sažvakala i ispljunula: Ispovijest čovjeka koji je pukom srećom...

Ta zvijer me sažvakala i ispljunula: Ispovijest čovjeka koji je pukom srećom preživio napad morskog psa (VIDEO)

237
0

Čovjek kojeg je divljački napala velika bijela psina kaže da ga je zvijer sažvakala i ispljunula, a on se očajnički borio protiv nje. Steve Brummer preživio je traumatičan napad koristeći se šakama i nogama kako bi se oslobodio morskog psa koji ga je ovog ljeta napao uz obalu središnje Kalifornije. 62-godišnji muškarac rekao je da je plivao u, kako je opisao, “vrlo mirnim trenucima” prije nego što ga je smrtonosni morski pas odvukao u dubine. Rekao je da je plivao po lijepom vremenu, a onda se odjednom morao boriti za život, prenosi The Mirror.

“Bio sam oko 150 metara od obale, u blizini plaže, kada sam osjetio zube po svojim bedrima i trbuhu. Morski pas me zgrabio i povukao gore, a zatim me odvukao u dublju vodu”, rekao je.

Govoreći iz bolničkog kreveta u Medicinskom centru Natividad, Steve je opisao kako ga je morski pas pustio nakon što ga je odvukao pod vodu i otkrio što je sljedeće napravio kako bi bio siguran da ga više neće napasti. “Onda me je, naravno, ispljunuo. Ja nisam tuljan. On traži tuljana. Mi nismo njihova hrana.”

Brummer je dodao: “Gledao me, stajao je tik do mene. Pomislio sam da bi me opet mogao ugristi pa sam ga gurnuo rukom i udario nogom te je otišao.”

Nakon što je izronio, Steve je počeo vikati u pomoć. Spasio ga je bračni par Amy Jones i Paul Bundy – medicinska sestra i policajac – koji su dotrčali na svojim daskama za veslanje i pozvali hitnu. Još jedan čovjek, Heath Braddock, zaronio je s daskom za surfanje koju su njih trojica koristili da odnesu Stevea na sigurno.

Govoreći za KSBV ranije ovog mjeseca, Braddock je rekao: “Donijeli smo moju najveću dasku i gospodin, Paul, pomogao mi je odgurnuti žrtvu na dasci. Vrištao je za pomoć, moglo se reći po zvuku i emocijama u njegovom glasu da nešto definitivno nije u redu i pljusnuo je po vodi.”

Steveu su pomogle dvije medicinske sestre s intenzivne njege i liječnik koji su bili na plaži gdje se dogodio napad te su mu stavili improvizirane zavoje kako bi zaustavili veliko krvarenje iz njegovih ruku i nogu.

Previous articleSnimak šaketanja muškarca do iznemoglosti, udarali ga kao da sutra ne postoji! (VIDEO)
Next articlePao ispit iz engleskog, čekao godinu pa zaklao profesora

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here