Home Mozaik Snimka koja će vas slediti: Planinara skoro pojela zvijer, sve se jasno...

Snimka koja će vas slediti: Planinara skoro pojela zvijer, sve se jasno vidi! (UZNEMIRUJUĆE)

277
0

Društvenim mrežama obišla je potpuno suluda snimka koja je uhvatila trenutak kada se planinar susreo oči u oči sa zaštitnički nastrojenim i naizgled ljutim crnim medvjedom.

Planinar se susreo licem u lice sa zastrašujućom životinjom dok se spuštao niz japansku planinu Futago, visoravan koja je ujedno i vulkan. Stoga planinarenje po njemu nosi veliki rizik.

Dok (obično) noćni japanski crni medvjed juriša niz planinu prema njemu, možemo vidjeti čovjeka kako se pokušava obraniti zamahujući prema zastrašujućem stvorenju i udarajući ga po nosu. Medvjed je došao na nekoliko centimetara od lica penjača u trenutku za koji možemo samo pretpostaviti da je bio najstrašniji u životu tog čovjeka.

Medvjed je brže bolje pobjegao, ošamućen od udarca, da bi se okrenuo i ponovno zaobišao planinara s vrećicom na licu i izbijenih zuba. Penjač brzog razmišljanja potom je primijenio svoje znanje mješovitih borilačkih vještina i karate poteze protiv svog strašnog neprijatelja, izvještava TMZ.

Videozapis, za koji se čini da je snimljen kamerom na kacigi, prikazuje čovjeka kako zamahuje rukama i nogama prema medvjedu dok ovaj bijesno pucketa čeljustima. Nakon 30-ak sekundi borbe za život, medvjedica je pobjegla s mladunčetom koje se pojavilo iz grmlja jer je slijedilo majku. To je na kraju i objašnjenje agresije koju je medvjed pokazao prema čovjeku.

Previous articleUkrajinska vojska: Rusi pripremaju novi front s Bjelorusijom, ovo im je plan
Next articleŠokantne tvrdnje insajdera: ‘Putin je već pokušao detonirati nuklearnu bombu, ali je spriječen u posljednjem trenutku’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here