Home Mozaik Snimke koje mogu izazvati mučninu: Ručak joj pokušao pobjeći iz tanjura, kliještima...

Snimke koje mogu izazvati mučninu: Ručak joj pokušao pobjeći iz tanjura, kliještima ju uštipnuo za usnu! (VIDEO)

298
0

Ukoliko ste slabijeg želuca ili osjetljivi na patnju životinja, zatvorite ovaj tekst prije čitanja jer bi vas sadržaj sljedećih snimaka mogao pošteno uznemiriti.

Ali ako ste spremni za istraživanje gastronomskih kultura iz udaljenih krajeva svijeta, upoznajte se s djevojkom koja je postala hit na TikToku jer, između ostalog, uživa i u hrani koja joj pokušava pobjeći iz tanjura.

Spomenuta djevojka po svemu sudeći je Japanka (tako je rečeno u komentarima). a proslavila se pojaviše zahvaljujući zapisima na kojima jede žive račiće prelivene rajčicom i začinima.

@msdsj3

มีชีวิตอยู่

♬ 原聲 – โลกแห่งการกินอาหาร

Jedan ju je pritom čak i uštipnuo kliještima za usnu, ali ne samo da nije odustala, već je u kasnijim snimkama navalila na još veće pripadnike člankonožaca.

@msdsj3 #อาหาร ♬ 原聲 – โลกแห่งการกินอาหาร

Inače, na kanalu naziva Svijet hrane pronašli smo i daleko, da se tako izrazimo, gadljivije delicije, te smo i to odgledali potpuno svjesni da je to tamošnjim ljudima nešto posve normalno.

Previous articleDamir Grubiša za RD o spornim izjavama Giorgie Meloni: ‘Političari dlaku mijenjaju vrlo često, a ćud malo manje ili nikako’
Next articlePar pronašao napuštenu bebu u svom dvorištu: Otac napravio jezivu, alarmirana policija (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here