Home Mozaik Par pronašao napuštenu bebu u svom dvorištu: Otac napravio jezivu, alarmirana policija...

Par pronašao napuštenu bebu u svom dvorištu: Otac napravio jezivu, alarmirana policija (VIDEO)

273
0

Par iz Teksasa pronašao je bebu umotanu u deku u svom dvorištu. U međuvremenu, policija traga za muškarcem koji je njihovoj susjedi ukrao vozilo i u dvorištu ostavio devetomjesečnu bebu.

Prošle subote John i Catherine McClain čuli su kako njihov pas Archie laje.

– Izašli smo vidjeti što se s njim događa i tada smo čuli dječji plač. Kada sam prišao bliže, vidio sam bebu kako leži tik uz motor. Rekao sam ženi da je beba i da odmah zove hitnu pomoć – kaže John.

Operaterka im je telefonom rekla da mogu unijeti dijete u kuću, što su oni odmah i učinili. Kada su bolničari stigli, ustanovili su da beba ima slomljenu bedrenu kost i odmah su helikopterom prebačeni u bolnicu u Houstonu. Liječnici očekuju da će se uskoro oporaviti, piše Independent.

Na snimkama nadzornih kamera iz njihove kuće vidi se kako muškarac krade Johnovu susjedu vozilo i ostavlja bebu u dekici. Policija ga je ubrzo identificirala te je utvrđeno da se radi o 43-godišnjem Cliffordu Jasonu Guinnessu.

– Nadam se da će se pojaviti i čuvati svoje dijete. Želim da djevojčica bude sretna i da ima lijep život. Ako mi dopuste da je zadržim, obećavam da ću se brinuti o njoj i da nikada neće imati nikakvih briga – rekla je Catherine.

Policija traži Clifforda, a kada ga pronađu, bit će optužen za napuštanje djeteta. Bude li osuđen, prijeti mu zatvorska kazna i morat će platiti novčanu kaznu.

Tijekom očevida policija je izdvojila DNK tragove, a priopćeno je da su na mjestu događaja pronađeni i tragovi krvi.

Clifford je od ranije poznat policiji zbog više kaznenih djela koja uključuju nasilje i trgovinu drogom.

Previous articleSnimke koje mogu izazvati mučninu: Ručak joj pokušao pobjeći iz tanjura, kliještima ju uštipnuo za usnu! (VIDEO)
Next articleUEFA potvrdila Hrvatskoj status nositelja, objavljene i iznimke za ždrijeb kvalifikacija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here