Home Sport Snježana Pejčić dobila svoju streljanu

Snježana Pejčić dobila svoju streljanu

1532
0

pejcicNajbolja hrvatska streljačica, olimpijka Snježana Pejčić, preselila se iz neadekvatnih prostora bez elementarnih uvjeta za trening u streljanu sportskog centra 3. maj. Trofejna Riječanka, kao prva od svih naših olimpijaca, još se lani kvalificirala na Olimpijske igre u Riju 2016.

Grad Rijeka po ubrzanom je postupku pronašao novi prostor za treniranje za svoju vrhunsku sportašicu. Dobila je termine u kvalitetnijoj streljani u kojoj, za promjenu, ima struje i tekuće vode i opet se može normalno pripremati za Rio.

Pa mi smo tek došli, napredak, imamo 10 metara, mete koje su naše i to je to. Ne treba nam puno, nama je trebao samo prostor, rekla je Pejćić.

Dakle i to je riješeno, Snježana se može posvetiti isključivo streljaštvu. Lani je ponovno imala fenomenalne rezultate koje s ponosom navodi, ali i kaže – slijedi još godinu i pol dokazivanja do Olimpijskih igara.

Pa definitivno to moje drugo mjesto na prvenstvu Svijeta, kvotu za Rio i pobjedu na finalu Svjetskog kupa koja je uz olimpijsku medalju i svjetsku sigurno u istom rangu.(HRT)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here