Home Sport Snowboarderi se spuštaju s planine u centar Rijeke 23. veljače

Snowboarderi se spuštaju s planine u centar Rijeke 23. veljače

733
0

This image has an empty alt attribute; its file name is snowbsess-1-1024x683.jpg

Nakon nekoliko godina borbe s vremenom početkom veljače, organizatori (Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke) odlučili sutradicionalno riječko snowboard događanje preseliti nekoliko tjedana kasnije – s početka na kraj veljače. 11. Carnival Snowboard Session održat će se u subotu, 23. veljače, na starom mjestu – Gatu Karoline Riječke.

Ovo jedinstveno natjecanje, koje se boduje za završni poredak World SnowboardToura, u Rijeku će opet dovesti najbolje vozače iz cijele regije koji će se natjecati za nagradni fond od 1.200 eura.
I ove godine organizatori su se ujedinili s organizatorima novosadskog City jam-a, koje je također snowboard dovodi u sam centar grada. Bodovi svih natjecatelja koji iskušaju obje gradske vožnje zbrajaju se, a najbolji će osvojiti unikatni sat Nixon.

U tijeku su prijave za natjecatelje, kojise mogu prijaviti slanjem maila na rideri@carnivalsnowboardsession.com do 10. veljače 2019.
Okupljene će na Gatu zabavljati DJ-evi, animatori koji komentirati natjecateljske vožnje te dijeliti zanimljive nagrade. Natjecatelji, publika i organizatorinakon dodjele nagrada zaputit će se na after party uEx Port Deltu na Carnival DJ Session.

Podsjetimo, Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke organiziraju Carnival Snowboard Session kako bi promovirali snowboard te sa željom da Rijeka svojim građanima i posjetiteljima ponudi drugu vrstu zimskih radosti ibude bar na jedan dan grad sa snježnom stazom najbliže moru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here