Home Biznis Ponuda top nekretnina za travanj

Ponuda top nekretnina za travanj

625
0

Stan na Turniću, svi sadržaji su na dohvat ruke, stan je veličine 53,59 m2 ali zbog odličnog rasporeda ima tri sobe. Sve sobe su južno orijentirane i imaju otvoren pogled na more, također ima i malu lođu također južno orijentiranu. Kuhinja je jedina smještena prema zapadu, wc je odvojen od kupaone a stan također ima i drvarnicu. Cijena je 65000 e i idealan je za investiciju.

Predstavljamo vam stan na Bulevardu u vili građenoj tridesetih godina prošlog stoljeća, takve nekretnine su vrlo rijetko u ponudi na tržištu, stan je veličine 90 m2, dvosobni je sa dnevnim boravkom, vrlo je kvalitetno adaptiran, vrlo je sunčan i topao. Ima dva balkona i lijepi pogled na more, vila je okružena zelenilom, vrlo je tiho i mirno. Svi sadržaji se nalaze u blizini.

Stan na Sušaku u blizini hotela Continental, pet minuta pješice udaljen od Korza. Veličine je 81,91m2, sastoji se od tri sobe južno orijentirane dok su kupaona, kuhinja i blagovaona na sjeveru jer se stan proteže dužinom cijele etaže. Vrlo je topao i pun svijetla. Kompletno je adaptiran prije 4 godine, korišteni su samo najkvalitetniji materijali, stavljeno je i etažno grijanje i vrhunska drvena stolarija, išlo se u te detalje da je adaptirana i međukatna konstrukcija. Stan se prodaje kompletno namješten, namještaj je u skladu sa kvalitetom stana.

Krimeja je inače vrlo tražena lokacija a nekretnine vrlo rijetko na ponudi. Stan se nalazi u slijepoj ulici u blizini svih sadržaja. Veličine je 67,98 m2, dvosobni je sa dnevnim boravkom, sjeveroistočne je orijentacije i pruža se lijepi pogled prema Krku. Stanu je potrebna adaptacija, raspored je odličan a sve prostorije komforne. Više o našoj ponudi možete pogledati na našoj stranici www.sobol-nekretnine.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here