Home Mozaik Šokantna scena na moru kod Krima: Mladić se zabio u brod pun...

Šokantna scena na moru kod Krima: Mladić se zabio u brod pun turista!

298
0

Bizaran incident dogodio se neki dan u Sevastopolju na Krimu kada je tijekom popodnevnog kupanja muškarac skočio na brod s visine od nekoliko metara. Stravična scena odigrala se pred očima turista koji su sve snimali, pa se snimka brzo proširila društvenim mrežama.

Na njemu se vidi kako brod s turistima prolazi ispod mosta s kojeg skaču mladići, a nekoliko sekundi kasnije jedan od njih iznenada pada s njega. Prema riječima očevidaca, nitko nije očekivao ovakav razvoj događaja. Turisti su samo željeli uhvatiti pogled na planine i more, no svjedočili su vrlo čudnom događaju.

Kako je objavio portal KP.ru, sve se dogodilo na području podzemnog muzejskog kompleksa Balaklava. Momak koji se zabio u čamac je maloljetnik, koji nije izgledao ozbiljno ozlijeđen dok je bježao s mjesta nesreće.

– Sada je utvrđeno da je sudionik incidenta maloljetnik. Policijski službenici poduzimaju mjere na utvrđivanju svih okolnosti događaja – priopćeno je iz policije.

Previous articleBabić prokomentirao Hrgovićevu pobjedu
Next article‘Putin je potpisao dokument u kojem Mediteran naziva strateškim područjem koje će biti glavna pozornica sukoba s NATO-om’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here