Home Mozaik Šokantno priznanje Duška Lokina: ‘Supruga mi je u studenome preminula od korone,...

Šokantno priznanje Duška Lokina: ‘Supruga mi je u studenome preminula od korone, zarazila se u Istanbulu’

591
0

Pjevač Duško Lokin (80) izgubio je voljenu suprugu Anušku Lokin u studenome prošle godine, što dosad nije bilo poznato javnosti.

Kako je Lokin otkrio za 24sata, nije to dosad dao u medije jer nije htio da kamere budu na sprovodu njegove supruge.

‘Ovo je prava tragedija’

“Supruga je preminula 15. studenoga od korone. Išla je na kruzer s kćeri i nećakinjom, a zarazila se u Istanbulu te ostala u bolnici. Bila je zdrava. Ovo je prava tragedija, no moramo ići dalje. Obitelj se dobro drži, a s obzirom na situaciju, iz dana u dan sam i ja sve bolje”, otkrio je legendarni pjevač.

“Nisam htio medije na sprovodu, to je bilo samo za užu obitelj i prijatelje”, zaključio je.

Podsjetimo, Duško i Anuška u braku su bili više od 50 godina tijekom kojih ga je svega desetak puta dočekala bijesna doma kada bi on u rane jutarnje sate pripit došao iz večernjeg izlaska.

“Dogodilo se, svaki put kad bismo ja i Grdović bili u Kanadi ili Australiji. Svaki put mi smo bili u prvom redu, pijača i svaki put po sto dolara. Sad će me žena ubiti na što sam pare bacio. Nisam ih bacio, to je uložen novac u dobar provod”, kazao je Lokin jednom prilikom.

“Moja je supruga svašta prošla sa mnom, i ovdje i po svijetu i ona je jedna pametna i tolerantna osoba, bivša bankarica pa je uvijek znala raspoređivati novac. I dandanas svaki dan dobijem 10 kuna za kavu”, priznao je tada pjevač.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here