Home Mozaik Sonja u 2 ujutro pronašla muža: ‘Izlazi van, je*eš se s kurvama,...

Sonja u 2 ujutro pronašla muža: ‘Izlazi van, je*eš se s kurvama, je*em ti mater’!

462
0
Ilustracija

Sonja (34) uhićena je nakon što je oko 2 ujutro počinila psihičko i fizičko nasilje prema tadašnjem suprugu, piše Danica.

Prema pravomoćnoj presudi, sve se dogodilo ove godine u travnju u 1.45 sati iza ponoći u Zagrebu kad je Sonja stigla do kuće u kojoj je tog časa bio njezin izvanbračni suprug.

“U dvorištu obiteljske kuće vikala je na sav glas: ‘Izađi van, znam da si unutra, je*eš se s kurvama, je*em ti mater’! Potom je više puta udarila plastičnom crnom palicom po vanjskom zidu kuće, a kada je muškarac izašao u dvorište, nastavila je vikati na sav glas te ga pokušala udariti palicom.

On je izbjegao udarac i rukama je zagrlio preko njenih ruku i istrgnuo joj palicu iz ruke te mu je tada zadala nekoliko udaraca rukama i nogama u predjelu ruku i tijela, čime je uznemirila i vrijeđala njegovo dostojanstvo”, navodi se u presudi.

Sonja je, inače, menadžerica s plaćom od 3000 eura, navodi se u sudskoj presudi. Policija ju je uhitila nakon što je stigla na poziv muškarca.

Proglašena je krivom i kažnjena s 260 eura, ali se od kazne oduzima 40 eura zbog dana provedenog iza rešetaka. Dobila je i zabranu približavanja žrtvi nasilja u obitelji, bivšem izvanbračnom suprugu, u trajanju od tri mjeseca, na udaljenosti manjoj od 50 metara gdje god se nalazio.

Sutkinja joj je oduzela predmet prekršaja, “crnu palicu dužine oko 65 cm s plastičnim omotom u kojemu se nalaze četiri žičana kabla za struju te se ona stavlja na raspolaganje policiji”. Presuda je odmah postala pravomoćna jer su se svi odrekli prava na žalbu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here