Home Mozaik Sonja u 2 ujutro pronašla muža: ‘Izlazi van, je*eš se s kurvama,...

Sonja u 2 ujutro pronašla muža: ‘Izlazi van, je*eš se s kurvama, je*em ti mater’!

59
0
Ilustracija

Sonja (34) uhićena je nakon što je oko 2 ujutro počinila psihičko i fizičko nasilje prema tadašnjem suprugu, piše Danica.

Prema pravomoćnoj presudi, sve se dogodilo ove godine u travnju u 1.45 sati iza ponoći u Zagrebu kad je Sonja stigla do kuće u kojoj je tog časa bio njezin izvanbračni suprug.

“U dvorištu obiteljske kuće vikala je na sav glas: ‘Izađi van, znam da si unutra, je*eš se s kurvama, je*em ti mater’! Potom je više puta udarila plastičnom crnom palicom po vanjskom zidu kuće, a kada je muškarac izašao u dvorište, nastavila je vikati na sav glas te ga pokušala udariti palicom.

On je izbjegao udarac i rukama je zagrlio preko njenih ruku i istrgnuo joj palicu iz ruke te mu je tada zadala nekoliko udaraca rukama i nogama u predjelu ruku i tijela, čime je uznemirila i vrijeđala njegovo dostojanstvo”, navodi se u presudi.

Sonja je, inače, menadžerica s plaćom od 3000 eura, navodi se u sudskoj presudi. Policija ju je uhitila nakon što je stigla na poziv muškarca.

Proglašena je krivom i kažnjena s 260 eura, ali se od kazne oduzima 40 eura zbog dana provedenog iza rešetaka. Dobila je i zabranu približavanja žrtvi nasilja u obitelji, bivšem izvanbračnom suprugu, u trajanju od tri mjeseca, na udaljenosti manjoj od 50 metara gdje god se nalazio.

Sutkinja joj je oduzela predmet prekršaja, “crnu palicu dužine oko 65 cm s plastičnim omotom u kojemu se nalaze četiri žičana kabla za struju te se ona stavlja na raspolaganje policiji”. Presuda je odmah postala pravomoćna jer su se svi odrekli prava na žalbu.

Previous articleMnogi ovo nisu vjerovali pa su napravili kaos: Jednu hranu ne podgrijavajte u mikrovalnoj pećnici, eksplodirat će! (VIDEO)
Next articleGdje su pare Burazeru? Mladi direktor se skriva nakon što je isparilo 70 milijuna eura?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here