Home Sport Sopić: Pjaca bi mogao debitirati protiv Varaždina! (VIDEO)

Sopić: Pjaca bi mogao debitirati protiv Varaždina! (VIDEO)

164
0

Rijeka i Varaždin sutra u 18:30 na stadionu Rujevica igraju utakmicu sedmog kola SuperSport HNL-a.

Utakmicu s Varaždinom na konferenciji za medije najavio je trener Rijeke Željko Sopić, kojem će to biti treća utakmica na klupi. U prvoj je izgubio od Dinama na Maksimiru (1:2), a potom remizirao s Lilleom (1:1) u produžecima, što mu nije bilo dovoljno za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige.

“Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv razigranog Varaždina. Igramo na Rujevici, pred svojim navijačima, koje pozivam da nas podrže u što većem broju. Krećemo po pobjedu. Umor, fizički i psihički, postoji, ali ne razmišljamo o tome.

Istrčat će najboljih i najspremnijih 11. Neće nam biti lako. Došao nam je Pjaca, koji će kandidirati za utakmicu. Pozitivan sam”, uvodno je rekao Sopić, nakon čega su uslijedila pitanja novinara.

U kakvom je stanju momčad?

Napravili smo sve što je u našoj moći kako bismo se rekuperirali. Jučer smo ujutro napravili trening, danas ćemo navečer. Dečke neću voditi u karantenu, već će spavati kod kuće. Profesionalci su, svjesni su svega. Tužni su, ali to ide u rok službe, to je tako.

Postoji sam Varaždin, sve ostalo je u drugom planu, dečki su toga svjesni. Imali smo mali sastanak u kabini. Objasnio sam im da, nažalost, nema minulog rada. Samo večeras trening, sutra utakmica. Sve što je bilo prije moramo ostaviti iza sebe. Nije lako, ali pozitivan sam, vjerujem u dečke. Postavit ćemo se onako kako se Rijeka mora postaviti. Tri boda će ostati na Rujevici.

Ozljede igrača? U kakvom su stanju Banda i Dilaver?

Večeras ćemo imati puni uvid u situaciju. Od ozlijeđenih igrača mogao bi se priključiti samo Banda. Jučer je odradio trening s loptom nakon duže vremena. Vidjet ćemo hoćemo li riskirati. Imamo Pjacu koji će sigurno sudjelovati u sutrašnjoj utakmici, vidjet ćemo na koji način. Ostali igrači nažalost još nisu u stanju pomoći nam protiv Varaždina.

Pjaca je po imenu najjači igrač koji je došao u Rijeku u zadnjih 15 godina.

Ne bih rekao da je kadar Rijeke tanak, već je tanak kada nemamo četvoricu igrača. S druge strane, pitali su me mislim li da je Pjaca pojačanje. Vi ste sve rekli u pitanju. On je jedno od najvećih pojačanja Rijeke u zadnjih nekoliko godina.

Imao sam sreću raditi s Pjacom kada je odlazio u Juventus iz Dinama. Prije svega, on je vrhunski dečko. Svakome se mogu dogoditi ozljede kakve su se dogodile njemu. Izašao je, nadam se, još jači iz toga. Bit će nam veliko pojačanje kao osoba, ali i kvalitetom. Suludo je propitivati Pjacinu kvalitetu. Vjerojatno će mu trebati vrijeme za prilagodbu, ali mislim da on može.

Previous articlePeđa Grbin: U stranci Pametno jedno govore, a drugo rade
Next articlePernar se oglasio nakon incidenta na Trgu: ‘Ona tvrdi da sam ju spolno uznemiravao, iako joj sise uopće nisam dirao‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here