Home Vijesti Šota pisala Cvitanu: Ili ste nesposobni ili korumpirani! (VIDEO)

Šota pisala Cvitanu: Ili ste nesposobni ili korumpirani! (VIDEO)

1227
1
foto: Al Jazeera
foto: Al Jazeera
foto: Al Jazeera

Na jučerašnji nastup glavnog državnog odvjetnika u Dnevniku 3, reagirala je čelnica Riječkog pokreta otpora Slavica Šota čije reagiranje prenosimo u cjelosti:

U Vašem nastupu u Dnevniku 3 od 3. lipnja iznijeli ste puno neistina kojima iz Vama znanih razloga obmanjujete hrvatsku javnost. Ne znam dali ste ikad posjetili institucije drugih država ali mi smo imali sreću ili žalost da smo korupciju u našoj državi morali prijaviti u Italiji. Oni se ne ponašaju “kaubojski”, kako ste Vi to pokušali prikazati, jer za razliku od naših institucija koje stranke primaju po kafićima i uzimaju dokumentaciju i izjave bez ikakvog traga, oni rade stručno i profesionalno. U slučaju Slavka Linića i ostalih kod ispitivanja prijaviteljice Mirje Tomas prisustvovali su i psiholog i šefovi talijanskog Uskoka. Zapisnik ne bi niti bio sastavljen da na licu mjesta nisu provjerili navode gđe Tomas što znači da je prijava imala osnove. Ne možemo dozvoliti da Vašu nesposobnost, neučinkovitost ili čak moguću korupciju u Vašim redovima pokušavate prikriti prebacujući problem na međunarodnu pravnu pomoć. Još jednom Vas podsjećam da ste za sve prijavljene po računima u Trstu znali još 2011. Godine. Da ste još tada imali sve potrebite podatke i da uz sve naše javne prozivke i dokaze protiv istih niste do dana današnjeg poduzeli ništa. Pitamo se da li čovjek kojeg postavlja politika uopće može raditi takav posao i smatramo da bi i Vi trebali odgovarati za nečinjenja. U vašim ladicama kao i u ladicama gospodina Bajića ima na tisuće i tisuće prijava koje nikada niste niti otvorili. Mislimo da će doći vrijeme revizije i Vaših ladica ali za sada idemo redom i čekamo Vaš odgovor koji čekamo već 3 godine .
Gledajući Vaš rad kao ravnatelja Uskoka i danas kao glavnog Državnog odvjetnika ne možemo ne konstatirati sljedeće: ‘Gospodine Cvitan Vi ste ili nesposobni ili korumpirani’, zaključuje Šota u ime Riječkog pokreta otpora.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here