Home Najnovije Španjolci: Vidi da se Modriću vrijeme prolazi

Španjolci: Vidi da se Modriću vrijeme prolazi

90
0

Dani Ceballos je svojim igrama u posljednje vrijeme oduševio španjolske medije i sve ih je više koji nekoć otpisanog veznjaka Real Madrida guraju u početnu postavu momčadi za budućnost. To je problem za Luku Modrića, njegovo produženje ugovora više nije sigurna opcija, navodi Fichajes.

Kapetanu hrvatske reprezentacije ugovor s Real Madridom istječe na kraju sezone. Isto je i sa Ceballosom, no velika je razlika u njihovim godinama. Modrić će ove godine slaviti 38. rođendan, Ceballos 27. i sasvim je jasno da se dugoročni planovi Reala ne mogu vezati uz Modrićevo ime. Uz Ceballosovo mogu, a dobre igre u posljednje vrijeme sugeriraju i da bi trebali.

Fichajes navodi da se Modrić od povratka sa Svjetskog prvenstva nije vratio u svoju najbolju formu, odnosno da “izvedbe Balkanca nisu onakve kakve su se očekivale”. “Iako je njegova kvaliteta i dalje tu, Zadranin više nije dijete i u fizički zahtjevnijim utakmicama primjećuje se da mu vrijeme prolazi”, dodaje se uz zaključak:

“Puno je još do kraja sezone, ali u ovom trenutku produženje ugovora s Lukom Modrićem nije sigurno. U takvoj situaciji i uz sumnje u produženje Tonija Kroosa, produženje ugovora s Danijem Ceballosom djeluje kao nešto što se mora napraviti.”

Previous articleBivša njemačka tenisačica: Najveći Đokovićev protivnik je Goran Ivanišević
Next articleSN: Obregon, Prince i Labrović u momčadi 19. kola

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here