Home Sport Bivša njemačka tenisačica: Najveći Đokovićev protivnik je Goran Ivanišević

Bivša njemačka tenisačica: Najveći Đokovićev protivnik je Goran Ivanišević

161
0

Novak Đoković je u nedjelju pobjedom nad Stefanosom Tsitsipasom rekordni deseti put osvojio Australian Open te se po broju naslova na Grand Slamovima (22) izjednačio s do sada jedinim rekorderom Rafaelom Nadalom. Srpski tenisač se nekoliko puta derao na svog trenera Gorana Ivaniševića, a o tom odnosu pisala je nekadašnja njemačka tenisača Andrea Petković.

“Ponekad mi se čini da je njegov najveći protivnik Goran. Što vi mislite?” pitala je na Twitteru, a svoj je stav dodatno pojasnila: “Često se čini da on želi neku reakciju iz trenerskog boksa. Čuli smo ga kako kaže “ustani” ili “zašto mi ništa ne govoriš?”

“Novak nešto očekuje. Ponekad bude i sarkastičan pa kaže Goranu kako mu je rekao da zatvori backhand na servisu, a onda protivnik servira na forehand. Imam osjećaj kako Novak želi stvoriti napetost kako bi se oslobodio pritiska. U jednom trenutku on kaže “Dobro si to rekao, Gorane”, a odmah zatim pita “Što želiš od mene?” Izgleda kako Novak treba takvu energiju i napetost”, smatra Petković, nekada deveta tenisačica svijeta i osvajačica sedam WTA turnira.

Previous articleNjemica našla dvojnicu na Instagramu i ubila je da lažira vlastitu smrt
Next articleŠpanjolci: Vidi da se Modriću vrijeme prolazi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here