Home Mozaik Španjolka otišla u bolnicu zbog krvi u uhu, ono što su izvukli...

Španjolka otišla u bolnicu zbog krvi u uhu, ono što su izvukli nije gledljivo: ‘Vidjeli su samo noge kako vire…‘

157
0

Iris Novau Díaz iz Španjolske nedavno je posjetila bolnicu nakon što je primijetila krv u svom uhu. Na TikToku je podijelila jeziv video koji prikazuje trenutak u kojem su liječnici otkrili uzrok njezinim nevoljama. naime, u njenom je uhu živio ni manje ni više nego moljac, i to ne baš malen.

Snimka prikazuje liječnika kako je pregledava, a nakon nekoliko minuta i, čini se, nekoliko pokušaja, pincetom vadi kukca dok Iris vrišti od boli.

“Kada buba odluči živjeti u tvom uhu”, napisala je opisu gnjusne snimke.

@irisnovau Los productores de mi vida siempre tienen una planta más para el sótano de mi fracaso #fyp #parati #foryoupage #lentejas #malasuerte ♬ sonido original – iris novau díaz

“Uho mi je krvarilo i mogli su vidjeti samo malene nožice čudovišta”, napisala je Iris koja živi u Kataloniji i pritom se našalila da je ovo za nju velika sramota.

Snimka je izazvala veliku pozornost gledatelja, od kojih je jedan izjavio da bi stalno “živio u strahu” da se i njemu dogodilo isto.

“Vau. Bože moj, zato me toliko uhvati panika kad ih vidim”, napisala je druga osoba. “O, Bože, sad imam još jedan strah”, izjavio je netko drugi.

“Doživio bih 20 srčanih udara”, dodao je treći.(jutarnji.hr)

Previous articleNetko je u jednom polju uočio bizaran znak zabrane, fotka postala hit na Fejsu!
Next articleUkrajinci tvrde da su nakon Andriivke od Rusa očistili i Kliščiivku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here