Home Mozaik Splićani na udaru guzne artiljerije Leta 3

Splićani na udaru guzne artiljerije Leta 3

884
0

LET 3 u revijalnom tonu nastavljaju s puštanjem bijelog goluba iz divovskog umjetnog penisa, što je dio njihovog performancea “Omađijaj me!”. Zadnje su omađijali na splitskoj Pjaci gdje su pored međusobnog tuckanja golemim penisom po čelu ispaljivali čepove iz stražnjica.

Čepom u čelo

Kao mala djeca sretni jer su uspjeli čepovima pogoditi neke ljude u publici, Prlja i Mrle nastavljaju s promocijom zadnjeg albuma “Živa pička”. Tijekom performancea pridružio im se robot Velonguzi. Oni koji nisu uspjeli dobiti ispaljenim čepom u čelo imali su brojna pitanja za robota, a on im je samo odgovarao “pička, pička”.

Kad su znatiželjni prolaznici odlijepili čepove s čela i povukli su kućama nakon performancea koji je trajao nekoliko sati, a Mrle i Prlja dovršili kuckanja, lansiranja i urlanja zaputili su se u splitski klub Kocka gdje su održali koncert. Uz najveće hitove s prethodnih albuma splitska je publika skakala i urlala na najnovije pjesme s albuma “Živa pička” čime su dokazali kako popularnost riječkih momaka ne jenjava. (index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here