Home Vijesti Splitski taksist tražio suludu cifru za prijevoz do aerodroma pa prijetio turistima:...

Splitski taksist tražio suludu cifru za prijevoz do aerodroma pa prijetio turistima: ‘Udarit ću vas šakom!’

195
0

‘Nije se radilo o nikakvom narušavanju javnog reda i mira stoga nije bilo potrebe za daljnjim postupanjem’, kazala je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Čini se da ne može proći turistička sezona u Hrvatskoj bez da se javi netko od putnika šokiran cijenama taksi usluge. Naime, u nedjelju ujutro splitski taksist je za vožnju od Splita do zračne luke naplatio – 172 eura i 94 centa, javlja Dalmacija Danas.

Turisti frapirani cijenom shvatli da su ‘opljačkani’ te su se pobunili. Nakon njihove ‘pobune’ i negodovanja zbog tako visokog računa, nastala je prava drama. U Zračnu luku Split pozvana je i policija.

‘Pljačkaju i zarađuju’
“Putnici su Amerikanci koji su se vozili iz trajektne luke do zračne luke. Zatekao ih je račun od skoro 180 eura, pobunili su se. Taksist je pozvao policiju, a zatim je vrijeđao putnike i prijetio im da će ih udariti šakom. Ovo je više sramotno, jedno te isti taksisti svaki dan pljačkaju ljude i zarađuju dnevno do 2000 eura”, rekao je očevidac za Dalmaciju Danas. (net.hr)

Previous articleSergej Trifunović nakon zabrane: Nisam nazvao sve Hrvate ustašama, nemam namjere ispričavati se
Next articleČeh (81) na plaži u Crikvenici mobitelom snimao djecu. Uhvatili ga građani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here