Home Mozaik Spot u kojem se pojavljuje Mrle u glavnoj ulozi ‘Froggy the Froga’,...

Spot u kojem se pojavljuje Mrle u glavnoj ulozi ‘Froggy the Froga’, ali i Massimo

110
0

Finalni filmski nastavak “Lenny Bonham” dolazi sa singlom “Froggy the Frog” gitarističkog trojca 9OF3, a u spotu se nalaze još neviđene snimke legendarnog Massima kojemu se pridružuje i Mrle. 9OF3, instrumentalni gitaristički trio u sastavu Ivan Pešut, Bruno Kovačić i Miroslav Lesić, ne predstavlja samo bend. To je ekipa dugogodišnjih prijatelja čija strast prema glazbi vodi njihove kreativne procese. A sada objavljuju spot za dugo isčekivani singl “Froggy the Frog”.

“Sa singlom Froggy the Frog bend 9OF3 donosi svojevrsni filmski završetak priče započete prethodnim singlom Lenny Bonham, naravno ponovo u produkciji talentirane Lumiere Production ekipe. Također, mislim da je ova filmska priča koja se proteže kroz dva spota došla svome kraju. No, kako su nastavci u video i filmskoj industriji u modi, ne bih se začudio da naš dvojac Dushkin – Jurčić dođe s nekom novom idejom. Recimo neki prequel – što je bilo prije…”, rekli su Bruno Kovačić i Ivan Pešut.

Iako su počeli kao gitaristički trio, članovi benda 9OF3 su se našli u neočekivanim glumačkim ulogama tijekom snimanja spota za Froggy the Frog koje su itekako dobro savladali. “Pred kamerama smo najsigurniji s gitarama u ruci. Isprva smo se osjećali pomalo golo bez njih, ali brzo smo uskočili u naše cameo uloge. I mislim da je dobro ispalo”, dodao je Bruno Kovačić.

Sva trojica članova benda se slažu da je Damir Martinović Mrle napravio sve što je trebalo i što jednom riječju Froggy the Frog – jest. Svoju ulogu u ovom spotu je odigrao i legendarni Massimo: “Massimo je naš dragi prijatelj i kolega s kojim smo sva trojica surađivali. On je za početak jedan veliki muzičar, glazbenik i gitarist. U par navrata je govorio da mu je čak sviranje ponekad draže od samog pjevanja”, prisjeća se Lesić. A Massimova pojava obećava emotivan trenutak za obožavatelje, a i za druge kolege glazbenog svijeta.

Na pitanje što treba imati jedna pjesma da bi privukla njihovu publiku, članovi benda odgovaraju: “U 9OF3 projektu pišemo i izvodimo instrumentalnu glazbu. Jednostavnim, pamtljivim melodijama i atraktivnim aranžmanima nastojimo ukrasti publiku koja prati mainstream pop glazbu. Čini se da nam to u dobroj mjeri uspijeva.”

Snimali su, producirali i pisali pjesme za mnoge druge izvođače. Kako sami kažu, jedva da su imali vremena povremeno se okupiti i razgovarati o nastavku 9OF3 priče. Ali s dovršetkom video spota za Froggy the Frog “zaokružili su prvi album i njegovu priču”.

9OF3 nije samo glazbeni entitet. To su vizualni umjetnici, suradnici i prije svega, prijatelji čija kreativnost oživljava glazbu na poputno drugačiji način, što svjedoče i brojni Porini dobiveni upravo za album 9OF3. Možemo reći kako s nestrpljenjem iščekujemo vidjeti kako će nastaviti pričati svoje instrumentalne priče. Više o ovom gitarskom triu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Previous articleFOTO: U Rijeci zapaljene 32 baklje za žrtvu Vukovara
Next article“Traži se Lego stručnjak”: ponuda za posao iz snova

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here