Home Mozaik “Traži se Lego stručnjak”: ponuda za posao iz snova

“Traži se Lego stručnjak”: ponuda za posao iz snova

90
0

Obavijest objavljena na platformi Catawiki: nakon stručnjaka za Pokémone, stranica sada traži entuzijasta za ciglice da se pridruži timu

Male raznobojne cigle različitih oblika s kojima možete stvoriti veličanstvene konstrukcije. Lego kockice su jedna od najčešće korištenih igara djece diljem svijeta, malih sanjara koji bi kao odrasli mogli ovu strast poželjeti spojiti s poslom. Ali je li moguće pretvoriti ljubav prema obojenim ciglama u pravi posao? Navodno da. Platforma Catawiki, koja se bavi aukcijama i preprodajom posebnih predmeta, objavila je oglas za posao “Lego stručnjaka” kojeg će uključiti u svoj tim na puno radno vrijeme. Potraga za novim stručnjakom poklapa se s porastom prodaje Lego kocki na platformi od gotovo 40% u usporedbi s istim razdobljem 2022., što pokazuje rastuću popularnost svega što je povezano s Lego svemirom. Kultni proizvođač igračaka, koji je prošle godine proslavio 90. obljetnicu, doživio je brojne značajne transformacije tijekom desetljeća. Od svojih početaka kao proizvođača drvenih igračaka, Lego komadi su se pretvorili u potencijalne prilike za ulaganje i vrlo tražene kolekcionarske predmete.

Ponuda za posao: “Traži se Lego stručnjak

Sada će jedan sretni Lego stručnjak imati priliku dodatno obogatiti ovu zajednicu i omogućiti drugima da slijede svoju strast na Catawiki. Dužnosti uključuju procjenu kompleta koje dostavljaju prodavači, korištenje stručnog i mrežnog znanja za izradu atraktivnih popisa te nuđenje recenzija i procjena vrijednosti, a sve to dok svoju karijeru kombinirate sa strašću. Među uvjetima se ne traže posebne diplome, već samo neke “vještine”:

-Izuzetno dobro poznavanje Lega

-Smisao za trgovinu;

-Izvrsne komunikacijske vještine;

-Dobro poznavanje rada na računalu;

-Mreža potencijalnih prodavača i stručnjaka u vašoj industriji;

-Diplomatska kompetencija neophodna za djelovanje kao posrednika u sporovima među korisnicima;

-Tečno/dobro poznavanje engleskog jezika.

Kako se navodi u priopćenju, posao je moguće obavljati na daljinu u nekoliko europskih zemalja poput Italije, Francuske, Njemačke ili Nizozemske.

Previous articleSpot u kojem se pojavljuje Mrle u glavnoj ulozi ‘Froggy the Froga’, ali i Massimo
Next articleKonj pobjegao iz boksa, nastala je panika u avionu: pilot je bio prisiljen prinudno prizemljiti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here