Home Mozaik Srpski folk pjevač šokirao izjavom: ‘Spavao sam s 350 žena i bio...

Srpski folk pjevač šokirao izjavom: ‘Spavao sam s 350 žena i bio u grupnjaku s njih 15‘

33
0

Darko Lazić šokirao je priznanjem o svom seksualnom iskustvu u kojem je isprobao intimne odnose s 15 djevojaka, a plaćao je i prostitutke.

Folk pjevač kaže da je u svojim dvadesetim bio pravi avanturista i da je u seksu želio isprobati svašta.

Pjevač kaže da je nakon svakog nastupa u inozemstvu iskoristio priliku da ispuni neku od svojih brojnih seksualnih fantazija.

  • Za mene muškarac koji nije platio seks s prostitutkom nije baš svoj! Svaki normalan čovjek je probao sve i svašta! I ja sam spavao s crnkinjama i stvarno su dobre u seksu. Moj prijatelj i ja bili smo u grupi sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio nakon nastupa, više se i ne sjećam… – kaže Lazić i dodaje da je mnogo novca potrošio na seksualne egzibicije:

Sigurno se radi o tisućama eura, ali ne sjećam se, jer je to bilo davno. Bila sam tako lud! Davno je to i ne radim to više. Prije sam bio s prostitutkama, a sada imam ženu koju volim.

Lazić kaže i da se nekoliko puta snimao tijekom seksa, ali tvrdi da te snimke nikada nikome nije slao.

  • Nema žene i muškarca koji se nisu barem jednom snimili tijekom seksa, pa tako i ja! Te snimke sam čuvao u svom telefonu i nikada ih nikome nisam slao niti zloupotrebljavao, jer nikad nisam bio dovoljno dobar u seksu – kroz osmijeh kaže Darko i nastavlja:
  • Osim toga, imam poštovanja prema djevojkama i nikad ih ne bih zlostavljao i otkrivao njihov identitet samo da bih se pohvalio prijateljima.

Sigurno sam bio s više od 350 žena! Muškarac koji nije platio seks s prostitutkom nije sav svoj. Snimao sam se i te klipove čuvao u telefonu, nikada ih nikome nisam slao niti se hvalio prijateljima, kaže Lazić.

Previous articlePerišić zabio gol u remiju Tottenhama i Southamptona
Next articleUčenice u Sesvetama bacile vršnjakinju na pod. Tukle je rukama i nogama, sve snimale

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here