Home Najnovije Srpski klub iz BiH prijeti Torcidi zbog paljenja zastave: ‘Ovo će imati...

Srpski klub iz BiH prijeti Torcidi zbog paljenja zastave: ‘Ovo će imati svoj epilog’

915
0

Na derbiju u Splitu između Hajduka i Dinama na Poljudu Torcida je potkraj utakmice izvela neuobičajen performans. Naime, na sjeveru Poljuda planule su brojne zastave i transparenti mnogih europskih klubova. Torcida je tako zapalila zastave Dinama, Šibenika, Rijeke, ali i PAOK-a, Feyenoorda, Zenita, Olympiakosa, Panathinaikosa…

Među zapaljenim zastavama bila je i jedna srpskog kluba iz BiH. Riječ je o zastavi koja na ćirilici ima napisano – Omarska. To je zastava srpskog kluba u sastavu općine Prijedor u Bosni i Hercegovini. Povodom toga se oglasio i spomenuti klub.

”Naša velika zastava na kojoj je pisalo Omarska, duga preko 20 metara, jedno je vrijeme bila izložena na ogradi stadiona. Par dana poslije utakmice protiv Sutjeske, primijećeno je da zastave nema. Kako su je mnogi nosili na razne utakmice, mislili smo da je kod nekoga i da će je vratiti.

Ali večeras se pojavljuje snimka kako su paljene zastave na utakmici Hajduk – Dinamo u Splitu, a među njima je zapaljena i naša zastava. Međunarodni skandal koji će u narednim danima imati svoj epilog. Kako nam dolazi puno upita, smatrali smo da nam je dužnost obavijestiti vas.

Zastava je nestala i deset ljudi je aktivno tražilo preko deset dana na svim mogućim adresama i kod svih mogućih ljudi, ali o tome nismo obavještavali javnost”, dodao je FK Omarska.

Previous articleKod Bakra pokušao ubiti mladića (22)!
Next articleVoditeljica shvatila što je pokazala gledateljima pa se posramila! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here