Home Sport Srpski mediji o Dinamovoj skupštini: ‘Kaos u Zagrebu’

Srpski mediji o Dinamovoj skupštini: ‘Kaos u Zagrebu’

48
0
Foto: BBB

Jučerašnja Skupštine Dinama na kojoj se trebalo odlučivati o novim članovima Izvršnog odbora i Nadzornog odbora prekinuta je zbog nedostatka kvoruma. Dogodilo se to nakon što su 33 člana skupštine sklona Zdravku Mamiću napustila sjednicu. Ostalo je 37 zastupnika, a kvorum je 41, pa je predsjednik Mirko Barišić mogao samo ustvrditi da nema kvorum. Događaji s i oko sjednice dobili su svoje mjesto i u medijima iz regije.

Svi oni vrlo slično pišu o događajima u Zagrebu, sa same sjednice ili o onome što se događalo ispred hotela u kojem se održavala Skupština.

Oslobođenje jučerašnji dan za Dinamo naziva povijesnim, a sjednicu kaotičnom. Slično navodi i Dnevni avaz koji o svemu izvještava pod naslovom “Rat u Dinamu se nastavlja, navijači pokušavali ući u hotel”.

“Potpuni i nezapamćeni kaos na skupštini Dinama: Rat u klubu, mamićevci srušili kvorum”, navodi klix.ba i piše: “Umjesto da se izglasaju novi saziv skupštine te novi Izvršni i Nadzorni odbor Dinama, sve se pretvorilo u masovne svađe i rasprave, međusobno prepucavanje i prozivanje, nakon čega su mamićevci napustili skupštinu i tako srušili kvorum.”

“Kaos u Zagrebu”, piše Kurir, a Telegraf “Bura u Zagrebu” i da se “nastavlja rat za vlast u klubu”. “Kraj Mamićeve priče u Dinamu”, navodi Delo i zaključuje da je “nakon najburnije sjednice slavnog zagrebačkog nogometnog kluba Mirko Barišić ostao predsjednik, dok je struja Zdravka Mamića doživjela poraz.”

Previous articlePogledajte reakciju bijesnog Ronalda nakon poraza i provokacija s tribina
Next articlePrigožin: Uskraćen mi je pristup ruskim vlastima da prestanem tražiti streljivo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here