Home Sport Srpski novinar pratio trening Hrvatske i opisao u čemu se najviše razlikuje...

Srpski novinar pratio trening Hrvatske i opisao u čemu se najviše razlikuje od Srbije

199
0
Screenshot: mondo.rs

Hrvatska se priprema za Maroko i prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru (srijeda, od 11 sati). Trening Dalićeve reprezentacije posjetio je novinar Milutin Vujičić sa srpskog portala Mondo, koji je prenio svoje dojmove u reportaži u kojoj je usporedio atmosferu kod hrvatske i srpske reprezentacije:

“Trening-centar Hrvatske je jako udaljen od drugih”
“Trening-centar u kojem se priprema Hrvatska je toliko udaljen od svih drugih da ga čak ni Google karte ne prepoznaju, a ispostavilo se – još manje ga poznaju lokalni Uber vozači kojima morate asistirati u vožnji, kako ne biste završili u zemljanim i pomalo sumnjivim ulicama”, započinje Mondo pa nastavlja:

“Nije ta tajnovitost bez razloga. Hrvati ne žele nikakvu preveliku euforiju i pompu uoči natjecanja na koje dolaze kao viceprvaci svijeta. Čini se da su svi podređeni tom zajedničkom cilju. Novinari koji su došli iz Hrvatske djeluje neopterećeno i ne šire optimizam kao što je to slučaj u srpskom dijelu ‘sedme sile’, dok ni nogometaši koji su danas došli na presicu ne vole jake izjave, osim kada im se otmu uz osmijeh.”

Potom je Mondo prepričao trening: “Bio je otvoren za javnost 15 minuta. Igrači su bili toliko udaljeni da je bilo teško i uočiti Luku Modrića u grupi od 26 nogometaša. Toliko su se mirno zagrijavali da nitko nije ni podigao glas, nasmijao se. Pomalo djeluju robotski ili su možda čekali da svi odu i da tada krenu razmišljati o peharu Svjetskog prvenstva.”

Previous articleMladoženja došao na vjenčanje u lijesu i šokirao uzvanike: Snimak postao viralan, a onda se on oglasio
Next articlePojeftinjuje gorivo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here