Home Vijesti Stanković s Let 3 pjevao ‘Riječke pičke’ (Video)

Stanković s Let 3 pjevao ‘Riječke pičke’ (Video)

4213
2

Nakon nedavnog izbacivanja čepova iz stražnjica, zbog čega je deset minuta ranije naprasno završen “Nedjeljom u 2”, voditelj i urednik te HTV-ove emisije Aleksandar Stanković danas je dao priliku za “popravni ispit” članovima benda Let 3 i zbog toga pred kamerama s brčinama propjevao. Naime, današnje, 340. izdanje toga talk showa zamišljeno je kao svojevrsni pregled sezone i najboljih momenata pa su se tako u tom obiteljskom terminu ponovno našli i kontroverzni Riječani. Ovaj put situacija se malo obrnula, jer se Stanković s prepoznatljivim a la Let 3 brkovima pridružio bendu u izvedbi pjesme s njihova posljednjeg albuma “Bombardiranje Srbije i Čačka” – “Riječke pi…”. Prije toga je uslijedila obavijest uredništva emisije gledateljima: “Kao i svi akteri emisije, i članovi glazbene skupine Let 3 dobili su u ovoj emisiji novu priliku. Ovaj put odlučili su se za pjesmu. Zbog strogog poštivanja Zakona o elektroničkim medijima, gledatelji će u ovoj skladbi ostati uskraćeni za poneki lirski moment”.

Vrlo brzo nakon što su letovci počeli izvedbu u nekom studiju pridružio im se i Aco koji nije samo otvarao usta praveći se kako pjeva. Iako nije zapanjio javnost i otkrio novog potencijalnog kandidata za show “Zvijezde pjevaju”, Stanković se stilski, s brčinama, ali i scenski jako dobro uklopio među Rijačane.

“Vole svoje dečke i daju meni pi…”, otpjevao je voditelj zajedno s grupom pjesmu čije su pojedine riječi, one neprimjerene za vrijeme nedjeljnog obiteljskog ručka, bile ‘prebipane’. (jutarnji.hr)

2 COMMENTS

  1. LET 3 JE SRAMOTA RIJEČKE GLAZBENE SCENE. U SVIJETU GLAZBE IMA POPRILIČNO TAKVIH KOJI SVOJ MUZIČKI ANTITALENT KOMPEZIRAJU EKSTREMNIM SCENSKIM NASTUPIMA, GLUPIM ŠPREHAMA I SL., JER SU SVJESNI DA SVOJOM MUZIKOM NE BI MOGLI DOĆI DO IZRAŽAJA A KAMOLI DO USPJEHA. TU SPADAJU LET 3 , DAVOR GOBAC I ŠAJETA. DOK SPLIT U GLAZBI SIMBOLIZIRAJU GIBONNI I OLIVER, RIJEKU SIMBOLIZIRA LET 3. DA NEMAMO CURE IZ ENNI (KOJE SU SUPER) BILO BI TO PORAŽAVAJUĆE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here