Home Mozaik Stavila je dnevne uloške na odjeću i evo što se dogodilo (VIDEO)

Stavila je dnevne uloške na odjeću i evo što se dogodilo (VIDEO)

371
0

Odjeća, koliko god bila lijepa, gubi svu čar kada se na njoj ispod pazuha pojave ružne mrlje od znoja

Mnogi od nas s nestrpljenjem čekaju ljepše vrijeme i više temperature, no tu su i brojne neugodnosti koje ljeto sa sobom nosi.

Naime, temperature iznad 30 stupnjeva dovode do neugodnog znojenja. Čak i ako imate klimu u automobilu ili na poslu, gotovo ćete se sigurno znojiti na putu do tamo.

TikTokerica Kelly Palmer slučajno je došla do nevjerojatnog otkrića o tome koja bi bila odjeća koja najbolje upija znoj.

Ova je žena vjerojatno isprobala razne metode čim se konačno odlučila za ovu. Ona je u formalnijem zelenom kombinezonu koji je u obliku kratkih hlačica i košulje u gornjem dijelu, koja ima duge rukave. Po njezinom izrazu lica pretpostavljamo da se upravo dosjetila ovog trika koji je, čini se, bio odličan. I sama je bila iznenađena otkrićem svoje odjeće!

Donijela je higijenske uloške i ljepljivom stranom zalijepila odjeću tako da je upijajuća strana bila do pazuha.

“Nema šanse, ovo je nevjerojatno”, rekao je Palmer nakon što je stavio prvi blok. Kelly ima duge rukave, tako da ne možete vidjeti što je ispod, a jastučić ispod pazuha će upiti višak znoja bez stvaranja velikih ružnih mrlja na vašoj garderobi.

Ova žena je u kratkom roku imala više od 330.000 pregleda, njen video je podijeljen preko 500 puta, a ima oko 5.000 lajkova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here