Home Mozaik Stavili baku u mrtvačnicu, dio tijela se pomjerio: Kad su shvatili što...

Stavili baku u mrtvačnicu, dio tijela se pomjerio: Kad su shvatili što se dogodilo, istina je postala još strašnija

108
0

Starački dom u SAD-u kažnjen je s 10.000 dolara nakon što je pogrebno poduzeće otkrilo da je žena koja im je poslana u vreći za tijelo još živa.

66-godišnja štićenica pronađen je kako diše unatoč tome što je proglašen mrtvim u Glen Oaks Alzheimer Care Centeru u Iowi 3. siječnja, prema izvješću državnog Odjela za inspekcije i žalbe.

Njezino ime nije objavljeno, no zna se da ima ranu demenciju, anksioznost i depresiju, a u hospicijskoj je njezi od 28. prosinca.

Stavljena je u vreću za tijelo s patentnim zatvaračem i odvedena u pogrebno poduzeće s krematorijem, gdje su radnici otkrili da diše i pozvali hitnu, navodi se u izvješću. Zatim je odvedena u bolnicu Mercy West Lakes, gdje je potvrđeno da još diše, ali ne reagira.

Nažalost, žena je preminula samo dva dana kasnije, 5. siječnja, u krugu obitelji.

Zaposlenik Glen Oaksa koji je radio u 12-satnim smjenama i bio dio tima koji se brinuo za ženu rekao je istražiteljima da je ona prvi put rano 3. siječnja prijavila medicinskoj sestri da žena ne diše i nema puls.

Medicinska sestra koja je cijelu noć njegovala ženu također nije mogla pronaći puls i rekla je da žena ne diše. Nastavila je pratiti njezino stanje oko pet minuta prije nego što je utvrdila da je žena umrla. Proglašena je mrtvom oko 6:30 ujutro po lokalnom vremenu, otprilike 90 minuta nakon prve prijave člana osoblja.

Zaposlenici pogrebnog poduzeća i druga medicinska sestra koji su oko sat vremena kasnije smjestili ženu u vreću za tijelo i vozilo pogrebnog poduzeća također nisu pronašli znakove života, navodi se u izvješću.

Previous articleDerbi della Učka pred vratima, objavljeni sastavi!
Next articleVIDEO: Bjeloruski partizani objavili snimku napada na ruski špijunski avion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here