Home Sport Štemberger na treningu nokautirao trenera Mancea!

Štemberger na treningu nokautirao trenera Mancea!

1992
0

069353_3f52a491a0d1f35ad74eSiniša Štemberger, 37-godišnji košarkaš Kvarnera glavni je akter sramotnog incidenta koji se dogodio u četvrtak kad je, kako se pretpostavlja, u alkoholiziranom stanju brutalno nokautirao svog trenera i bivšeg suigrača Marijana Mancea.

Štemberger je navodno zakasnio punih sat vremena na trening, a po ulasku u dvoranu odmah, bez ikakvog upozorenja nasrnuo je na Mancea, koji je prema riječima prisutnih tek prigovorio bivšem suigraču na kašnjenju.

‘Prvo ću reći da je klub u punoj zaštiti trenera Mancea. Raskinuli smo ugovor sa Štembergerom, isti više nema pravo pristupa dvorani dok smo mi unutra. Dakle, nije mu dopušteno niti službeno se ispričati Marijanu Manceu; to može učiniti na privatnoj osnovi. O daljnjim mjerama odlučivat će Stegovna komisija kluba’, rekao je direktor riječkog kluba Marko Šamanić za SportArenu, pa je dodao:

‘Kvarner 2010 ima jasnu politiku. I ranije smo se nekim igračima zahvaljivali na suradnji iz puno banalnijih razloga. Štemberger je prekršio kodeks ponašanja, za to slijedi primjerena kazna. Ne bih ulazio detaljnije u priču, još je na klupskim strukturama da donesu konačan pravorijek, a o tome ćemo postupati početkom sljedećeg tjedna. Momčad mora ostati na svaki mogući način fokusirana na natjecateljske obveze’.(foto: radio rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here