Home Sport Štimac novi predsjednik HNS-a, sporan glas predstavnika PGŽ nogometnog saveza

Štimac novi predsjednik HNS-a, sporan glas predstavnika PGŽ nogometnog saveza

1072
4

Igor Štimac je novi predsjednik HNS-a, a Vlatko Marković kao i njegova vlada razriješeni su dužnosti. Tako je odlučila skupina od 25 zastupnika HNS-ove skupštine, izvanredno okupljena na inicijativu Igora Štimca.

No, trakavica oko izbora novog čelništva HNS-a će se po svoj prilici nastaviti. Vodstvo nogometnog saveza Primorsko-goranske županije koje je pod kontrolom Vlatka Markovića i Zdravka Markovića osporava glas delegata Miculinića kojemu su odbili uručiti vjerodajnicu. (rd)

4 COMMENTS

  1. Mislim da bi država trebala reagirati na ovaj cirkus koji se događa u hrvatskom nogometu. U vodstvu saveza djeluju ljudi protiv kojih se vode sudski postupci za teška kazenea djela suprotno Zakonu o šprtu poput Uljana i Vićana dok s druge strane nije ni Štimac svetac. Ministarstvo uprave bi trebalo poništiti obe skupštine i krenuti na novu proceduru i izbornu skupštinu.

  2. Postoji vrlo jednostavan način da se ovo riješi, HOO je krovna sportska organizacija u Hrvatskoj koja može oduzeti licencu HNS kao krovnoj nogometnoj organizaciji, kao što su recimo nedavno napravili odbojkaškom savezu. Osniva se nova udruga formirana na jasnim zakonima i pravilima i jasnim statutom, da nema više ovakvih lakrdija…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here