Home Najnovije Bare potukao LET 3?

Bare potukao LET 3?

1965
7

Koncert Leta 3 koji se u subotu održati u šatoru na Viškovu nije se održao razočaravši tek stotinjak fanova koji su se okupili na najavljenom mjestu. Iz Leta 3 optužuju organizatore zbog organizacijskih propusta, a organizator tvrdi da je za mali broj publike zaslužan istodobni koncert Bareta u šatoru na Gatu Karoline riječke te da su se riječki glazbenici ‘precijenili’. (rd)

Previous articleŠtimac novi predsjednik HNS-a, sporan glas predstavnika PGŽ nogometnog saveza
Next articleŽupan koji se bojao stranaca

7 COMMENTS

  1. Dobro zboriš, Viškovo je mjesto više “maškarskog” tipa(nema vrijeđanja jer je i to hvale vrijedna zabava duge tradicije u našem kraju) pa zaista ne znam kako se LET 3 uklapa u tu kombinaciju.
    Rekao bih da je i organizator krivo procijenio jer je LET 3 grupa , recimo”urbanog”izričaja, ali isto tako i LET 3 ima o sebi previsoko mišljenje jer nemaju baš toliko pristaša te njihove”umjetnosti” kao što možda misle.

  2. Ja znam sta se desilo, nije Bare potukao Let 3 nego jarani koji su to organizirali bolje da su isli kopat nego organizirat koncerte. <Necu u dubioze, a mogao bih, samo nek se seljaci ostave posla kojega neznaju nije Let 3 nista kriv kao sto je "BIG BOSS" sa viskova govorio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here