Home Mozaik Što se događa s dušom 40 dana nakon smrti: Šokantno otkriće znanstvenika!

Što se događa s dušom 40 dana nakon smrti: Šokantno otkriće znanstvenika!

328
0
Photo by cottonbro: https://www.pexels.com/photo/person-in-blue-pants-and-blue-socks-standing-beside-black-table-5721684/

Vjerojatno ste čuli za fantomsku bol kada se ljudi bez prstiju žale na bol u izgubljenom prstu. Oni su u pravu!

DNK su “dekodirali” Watson i Crick 1953. godine. Zaključili su da se molekula DNK sastoji od dva lanca koji su spiralno namotani jedan oko drugog. Za to su dobili Nobelovu nagradu.

1993. godine ruski znanstvenik Petar Petrovič Garjajev, doktor biologije, akademik Medicinsko-tehničke akademije znanosti Rusije, otkrio je nešto vrlo zanimljivo.

Da li je slučajno uvriježeno vjerovanje da duh pokojnika ostaje 40 dana nakon smrti, ili da Tibetanci pokojniku čitaju “Tibetansku knjigu mrtvih” s uputama kako se ponašati na onom svijetu!

Danas je poznat kao “DNK fantomski efekt” koji je ostao misterij. Spektrometar, za koji su znanstvenici mislili da je neispravan, registrirao je “fantome” 40 dana.

– Pokazalo se da je naša molekula DNK antena, jer sadrži atome metala koji služe kao svojevrsni prijemnik koji je usmjeren prema svemiru, odakle prima neke kontrolne kozmičke informacije – tvrdi akademik Garjajev.

– Postoji jednostavan pokus sa žabljim jajima kada se stavi u komoru od 80 posto nikla i željeza, gdje postoje svi uvjeti za normalan razvoj stanica s jednom iznimkom – nema vanjskog elektromagnetskog okruženja. U ovom abnormalnom elektromagnetskom okruženju, embriji se pretvaraju u čudovišta i nitko od njih ne dolazi u fazu žabe.

Ruski akademik vjeruje da DNK generira radio valove i laserske zrake koje grade informacijske holograme. Na taj način embrionalne stanice, primajući informaciju o valovima, stvaraju svojevrsnu skicu koja pokazuje gdje i kako trebaju rasti noge, oči, nos i ostalo.

DNK je duga 500 milijardi kilometara. To je kao dva solarna sustava… Sadrži sve informacije o nama od dlaka obrva do emocija, od boje očiju do bolesti.

Austrijski znanstvenici su 1997. eksperimentalno dokazali da se foton može teleportirati, odnosno trenutno prenijeti s jednog mjesta na drugo, uz očuvanje informacija.

– Oni su vrlo jasno pokazali da se foton može teleportirati, a naš DNK, naši kromosomi, rade na principu fotona. To znači da naše stanice međusobno komuniciraju beskonačnom brzinom. Ukratko, tu nestaje pojam vremena – tvrdi profesor Garjajev.

Previous articleTomić uoči Jadranskog derbija: Igrat ćemo za gol više! (VIDEO)
Next articleNa listi 40 najljepših plaža Europe našla se i jedna nerazvikana kvarnerska!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here