Home Vijesti Stranka Ivana Pernara slavi izborni poraz u pečenjarnici uz janjetinu i mladi...

Stranka Ivana Pernara slavi izborni poraz u pečenjarnici uz janjetinu i mladi luk

149
0

Dok se rezultati izbora nestrpljivo očekuju, atmosferu u izbornom stožeru Stranke Ivana Pernara puni miris janjetine i svježi mladi luk. Stranački aktivisti su se okupili u zagrebačkoj pečernjanici Kraljica Među prisutnima su i poznate ličnosti poput Ava Karabatić i njen otac Ivica.

Ava je privukla pažnju fotografima svojom gracioznošću, pozirajući s cvjetovima u rukama i osmijehom na licu. Unatoč tome, prema izlaznim anketama, Ivan Pernar neće ući u sabor. Stranka Ivana Pernara (SIP) nije se pojavila u tim anketama, što ukazuje na nedostizanje praga potrebnog za ulazak u sabor.

Pernar je vodio kampanju na društvenim mrežama

Pernar je vodio intenzivnu kampanju na TikToku, privlačeći tisuće mladih simpatizera, no to se očito nije odrazilo na broj glasova potrebnih za parlamentarnu prisutnost.Podsjećamo, Pernar nije bio ni u prošlom sazivu sabora.

Prema najnovijim izlaznim anketama koje je proveo Ipsos, rezultati su sljedeći: HDZ i partneri osvajaju 59 mandata, SDP i partneri 43, Domovinski pokret i partneri 13, Most osvaja 11, Možemo! i partneri dobivaju 10 mandata, IDS 2 mandata, a 1 mandat osvajaju Fokus/Republika te Nezavisna platforma Sjever. (index)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here