Home Mozaik Strašno predviđanje Babe Vange pred njihovim očima: Velika sila se suočila s...

Strašno predviđanje Babe Vange pred njihovim očima: Velika sila se suočila s katastrofom

281
0

Čini se da su se sumorna predviđanja slijepe bugarske proročice babe Vange nedavno obistinila u Velikoj Britaniji kada je zemlji počela prijetiti suša, nakon što je već pogodila cijelu Europu.

Naime, kako piše tabloid Daily Star, prije smrti 1996. mistična starica najavljivala je poplave u dijelovima Azije i Australije, ali i sušu, i to upravo na Otoku. Sudeći po njima, Baba Vanga je predvidjela i smrt princeze Diane, pa joj to daje dodatni “kredibilitet”.

U prilog svojoj tvrdnji o sumornoj prognozi naveli su kako je Australija već imala problema s poplavama, dok su jugozapadni, središnji i istočni dijelovi Engleske posebno ugroženi sušom. Također, Ministarstvo za okoliš, hranu i ruralna pitanja (DEFRA) proglasilo je sušu 12. kolovoza, dok je Yorkshire 16. kolovoza dodan na popis najpogođenijih područja. Inače, stanje suše proglašeno je u 9 od 14 područja u Velikoj Britaniji.

Ograničenja u područjima zemlje pogođenim sušom ovisit će o svakom lokalnom opskrbljivaču vodom, ali će vjerojatno uključivati ​​zatvaranje brodskih kanala, zabranu cijevi i dodatne mjere zaštite divljih životinja.

Podsjećamo, Europu je ovog ljeta pogodila jedna od najvećih suša. Vodostaji velikih rijeka toliko su pali da su u Duavi kod Prahova “izronili” potopljeni njemački brodovi iz Drugog svjetskog rata, dok je u Češkoj tzv. „kamenje gladi“ na rijeci Labi. Na njima su uklesani zloglasni natpisi poput “Ako me vidiš, plači”, a najstariji je s početka 15. stoljeća i upozorava na veliku katastrofu zbog suše.

Previous articleCaktaš nakon Hajduka: Kako mi je draga ova pobjeda, popit ćemo 100 piva!
Next articleVIDEO Tip ušetao među vegane s kebabom, vikali su na njega: ‘Treba te biti sram’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here