Home Vijesti Strenja Linić i Katalinić podržali Božu Petrova

Strenja Linić i Katalinić podržali Božu Petrova

1799
1

mostNakon jučerašnjeg raskola u redovima Mosta i izbacivanja Drage Prgometa iz stranke, preostali novoizabrani zastupnici pokušavaju homogenizirati redove oko Bože Petrova. Podršku mu je na svom facebook profilu izrazila buduća zastupnica iz VIII. izborne jedinice Ines Strenja Linić.
– MOST je jedina moguća opcija za ovu zemlju, a Božo Petrov je dokazao da ima snagu povesti cijelu ovu grupaciju različih nezavisnih stručnjaka i lista, da u politici ima mjesta tolerantnosti, pristojnosti, umjerenosti i širini. I stoga i dalje ima moju bezrezervnu podršku kao i prvog dana.Vjerujte u nas kao što ste nam svojim glasovima pokazali i na izborima! Politika je uostalom sposobnost postizanja mogućeg – ali ne pod svaku cijenu. Mi od politike ne živimo, ali od časti – do kraja života, ističe Strenja Linić.

Podrška Boži Petrovu stiže i od Josipa Katalinića koji je izabran u VII. izbornoj jedinici.
– U potpunosti smo suglasni s današnjim postupcima i odlukama čelnika MOSTA Bože Petrova. Ideja MOSTA je čvrsta i neće se urušiti pod pritiscima raznih interesnih skupina, zaključuje se u zajedničkoj izjavi Josipa Katalinića i Slavena Dobrovića gdje su se okupili članoi s liste iz VII. izborne jedinice kako bi proslavili izborni uspjeh

1 COMMENT

  1. Gospođa Ines Strenja-Linić je PGS-u učinila isto što je sad učinio Prgomet Mostu. Ili izašla je iz PGS-a da bi htjela ili ne pomogla SDP-u u PGŽ, zbog gubitka većine izlaskom Aljoše Babića iz većinske koalicije. Po meni Ona je spavač SDP-a u Mostu, a na po potrebi SDP-u. Tu školu, koja je očigledna, trebala je javnost odavno shvatiti. Konačno, Ona mora još podržavati Most, jer bi obrnuto, po ponovljenim izborima sigurno izgubila mandat kao bi u ovoj fazi, podržala SDP. Učite gospodo politiku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here