Home Mozaik Stručnjakinja upozorava na četverominutni seks trend na TikToku: ‘Moglo bi biti i...

Stručnjakinja upozorava na četverominutni seks trend na TikToku: ‘Moglo bi biti i neugodno, pa čak i bolno’

224
0
Photo by ROMAN ODINTSOV: https://www.pexels.com/photo/couple-having-sex-and-using-smartphone-4553619/

Stručnjakinja za veze Tanya Koens pojasnila je zašto svi neće prihvatiti taj trend uključujući i nju

Stručnjakinja za veze Tanya Koens objasnila je zašto vam viralni četverominutni izazov neće pružiti najbolje intimno iskustvo s partnerom, piše The Sun.

Vjeruje se da takozvani “četverominutni izazov predigre” koji kruži TikTokom potječe od savjetnice za ljubavne veze Vernite Griffith, koja je poticala svoje pratitelje da postave tajmer na svojim telefonima i rade “partneru što god žele”, pod uvjetom da on pristane na to, naravno.

Stručnjakinja za veze Tanya pojasnila je za news.com.au zašto svi neće prihvatiti taj trend uključujući i nju.

“Možete me nedvosmisleno citirati u vezi ovoga, četiri minute nisu ni blizu dovoljno vremena za dobru predigru”, opomenula je.

Dijeleći svoja razmišljanja, zaključila je da je ideja “možda prilagođena iz tehnike koju je Betty Martin nazvala ‘trominutna igra’. To je u osnovi pregovaranje o tome što će se dogoditi, a što se neće dogoditi”, rekla je Tanya.

Igra je izvrsna prilika da naučite kako reći i čuti “ne” i kako koristiti tu riječi. Mnogi terapeuti, uključujući Tanyu, preporučuju trominutnu igru ​​kako bi pomogli ljudima da nauče kako tražiti ono što žele i da razumiju koncept pristanka.

Međutim, nažalost, čini se da su se naslovi na društvenim mrežama izgubili u zbrci te su dali poruku sa sasvim drugačijim značenjem.

Čak i brza pretraga na Googleu dovest će vas do hrpe članaka sa savjetima “stručnjaka” koji inzistiraju na tome da su četiri minute više nego dovoljne za zadovoljavajuću predigru.

No, problem je, tvrdi Tanya, što ženama treba više vremena da se “zagriju”. Potrebno im je oko 45 do 60 minuta da “njihovo tijelo obavi sve što treba iznutra”.

“Brinem se kad čujem nešto poput ‘četverominutne predigre’ da će ljudi pomisliti da se mogu izvući s nekoliko minuta predigre, malo pipkanja, poljupca, dodirivanja grudi, osjećaja izvan vulve i pomisliti – pa, spremni smo”, istaknula je Tanya.

Tanya je upozorila da ne samo da četverominutni izazov najvjerojatnije neće dovesti do iskri u spavaćoj sobi, nego da bi mogao biti i neugodan, pa čak i bolan.

Za ugodnije iskustvo Tanya je savjetovala otprilike 20 minuta predigre ili “autercoursa”.

“Znate, možete dirati tijelo – postoje erogene zone! Usporiti i ne žuriti doći do penetracije prilično je dobro i povećava zadovoljstvo. Većina žena ne doživi orgazam od penetrativnog ili receptivnog seksa, potrebno im je duboko ljubljenje, stimulacija rukama i oralni seks”, otkrila je Tanya.

Previous articleKnoll miješala guzom i bombardirala fanove oblinama: ‘Je li vam falio moj ples?’ (FOTO)
Next articleKohorta iza utakmice napala Armadu, reagirala policija!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here