Home Vijesti Sudac pokrenuo portal o samom sebi

Sudac pokrenuo portal o samom sebi

3925
5

Kontroverzni svećenik Zlatko Sudac pokrenuo je svoj internet portal. Na web adresi www.velecasnisudac.com nalaze se Sudčeve fotografije, video isječci, a u rubrici “Glas slobodne Hrvatske” u kolumnama pišu Zoran Vukman, Slaven Letica, Ivan Aralica, Živko Kustić, Zdravko Tomac, Anja Šovagović-Despot i drugi. Ostale rubrike portala su hrvatska crkva, Sudčeva biografija, umjetni, seminari, propovjedi, ozdravljenja i vjera i život.


Zlatko Sudac

Prema pisanju Večernjeg lista, nakon portala, Sudac u planu ima i pokretanje svoje televizije i gradnju pastoralnog centra.

5 COMMENTS

  1. Kako glup naslov. Zasto ne napisete i ‘neka akcija mladih’ ili kako se vec zovete pokrenuli portal o sebi samima?

  2. Ma ima pravo da radi sta hoce,neznam zasto ga muce.on je dokaz da bog postoji,i da je izabran da bude ono sto jeste.sa ovim svime sto brane mu zatvaraju ga skrivaju,nece biti dobro samo jedan ce im sudi.On prozivljava muke isusove ,ja neznam sta je doslo na ovaj svjet,dajem mu potporu u svemu i stojim uza njega.

  3. taj je prolupao načisto, šminka se izgleda ko lutka, a zadnjih godina posvečuje pažnju notornim desničarima i lovatorima. I to je božji čovjek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here