Home Mozaik Sunčala se s faktorom, ali joj se lice deformiralo: Evo zašto je...

Sunčala se s faktorom, ali joj se lice deformiralo: Evo zašto je završila sa strašnim posljedicama (video)

242
0

Dermatolozi redovito apeliraju na redovitu upotrebu krema za sunčanje, jer opekline nisu jedina posljedica koja može nastati.

No, kako sunčanje još uvijek mnogi ne shvaćaju ozbiljno, dokazuje Orla McGill. Vikend je provela u Cornwallu, na jugozapadu Velike Britanije, a primijetila je kako “sunce nije bilo nimalo jako”. Stoga se nije ni namazala kremom sa zaštitnim faktorom, a nakon nekoliko sati suočila se s ozbiljnim posljedicama.

Koža joj je pocrvenjela, ali ni tome nije pridavala posebnu važnost. Nešto kasnije lice joj je počelo “goriti i naticati”. Bio je potpuno deformirana – jedno oko potpuno zatvoreno, drugo manje. Orla kaže da ju je obuzeo strah zbog čega je odmah otišla u bolnicu. Liječnici su joj dijagnosticirali tešku alergiju na sunce.

Simptomi alergije na sunce najčešće se javljaju nekoliko sati nakon izlaganja i bez korištenja kreme za sunčanje. Uz sve to dobila je i sunčanicu pa su joj liječnici odmah pružili potrebnu pomoć i dali joj potrebne lijekove. “Uvijek nosite i namažite se kremom za sunčanje, čak i kada sunce nije tako jako. Čuvajte svoju kožu kako ne biste završili kao ja”, napisala je uz jezive slike svog natečenog lica. Srećom, oteklina joj je splasnula nakon nekoliko dana.

@orlamcglynn and i wasnt even that badly burnt !! wear suncream and look after your skin everyone !! #sunpoisoning ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Video njegovih posljedica izazvao je veliku pozornost: “Ljudi ne shvaćaju koliko je sunce opasno dok se ovako nešto ne dogodi”, “Ovako nešto se i meni dogodilo kad sam s 13 godina s roditeljima bio na odmoru u Turskoj , ali tada nismo ni znali da je to alergija na sunce”, “Lice mi je također nateklo od sunca, koristila sam vrećice čaja kao oblog na oči. Bilo je strašno, ali lice mi se vratilo u normalu nakon dva dana”, “Ovo je stvarno strašno”, napisali su ljudi…

Previous articleJakirović: ‘Sada treba napraviti još bolji rezultat nego u ovoj polusezoni’
Next articleGoogle Street View snimio vozača kamiona u urnebesnoj situaciji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here