Home Mozaik Sunčanje anusa kao nova moda na Zapadu “Osjećam kako mi sunčeva energija...

Sunčanje anusa kao nova moda na Zapadu “Osjećam kako mi sunčeva energija ulazi kroz…”

417
0

Hashtag #perinuemsunning postao je viralan na TikToku: oni koji ga prakticiraju tvrde da sunčanje anusa ima mnoge blagotvorne učinke, kao što su veća energija, bolji odmor i stimuliraniji um. Liječnici se, međutim, ne slažu. “Nema znanstvenog dokaza”.

S obzirom na to da nam ovi neobični dani krajem listopada donose gotovo ljetne temperature, čini se pravim da vas obavijestimo o novom trendu koji je sve popularniji na društvenim mrežama i koji bi mogao biti prikladan u ovim sunčanim danima. Govorimo o tamnjenju anusa, pardòn, perineuma, koji je dio tijela između stidne kosti i analnog kanala. Zapravo, čini se da preplanulost unutarnje strane guzice, makar i malo neugodno, donosi beskrajne prednosti. Barem: tako kažu oni koji to rade.

Čini se da su na TikToku svi ludi za perianalnim sunčanjem, a to dokazuje i činjenica da je hashtag #perinuemsunning dosegao gotovo tri milijuna pregleda, što je otkrila dubinska analiza Vicea, koji je konzultirao neke navike ove prakse kako bi istražio fenomen. Prije svega, prema svjedočenjima, čini se da je osjećaj topline sunca na anusu i okolnim područjima vrlo ugodan. “To je kao da sunčeva svjetlost ulazi u vas odozdo prema gore”, rekao je Abushady Deputyju.

Ovako, nemamo pojma na koju točnu poziciju misle i kako se točno postaviti, moramo li ležati na leđima s koljenima usmjerenim prema tlu i stražnjicom gore ili…

Ovo zapravo nije nova praksa. Kao što uvijek biva kad se neki fenomen pojavi na TikToku, priča se o tome, no u stvarnosti neki ljubitelji perianalnog tamnjenja već neko vrijeme reklamiraju svoj divlji i slobodni stil života. Djevojka s gornje fotografije, koja na Instagramu nosi ime Metaphysical Meagan, u nekoliko je objava istaknula blagotvorno djelovanje tamnjenja anusa. Prema njezinim riječima, to bi dalo sate energije i kreativnosti, poboljšalo odmor, stimuliralo um, učinilo nas fascinantnijim i strastvenijim. Očito, nula znanstvenih potvrda u tom pogledu. “Praktiziranje meditacije i uzimanje dnevne doze vitamina D svakako pomaže vašem fizičkom i psihičkom blagostanju, ali to možete učiniti i tako da svoju kožu zaštitite odjećom i kremama za sunčanje. Nema dodatnih prednosti u izlaganju suncu goli i bez zaštite, ali povećavaju se rizici od oštećenja kože i raka kože“, rekla je maloprije u jednom intervjuu dr. Diana Gall.

I dr. Karan Raj potvrdio je sumnje doktorice Gall na TikToku. “Molim vas, nemojte sunčati vaše guzice – rekao je papin Raj – perineum je područje finog tkiva između anusa i genitalija. Razlog zašto se zove tako to je zato jer je područje gdje sunce ne sja. to je jer su ga biologija i evolucija posebno smjestile na skriveno mjesto. Sunčeve zrake mogu povećati rizik od opeklina kože, iritacije i raka.” I zatim: “Nema dokaza da je sunčanje na tom mjestu korisno za zdravlje.” No, unatoč više nego mjerodavnim mišljenjima, hrpa je onih koji na društvenim mrežama i dalje izjavljuju ljubav prema sunčanju perineuma.

“Razina naše energije raste, osjećamo se napunjenima i spremnima za dan, a da ne spominjemo seksualne dobrobiti zajedničkog bavljenja time”, objasnili su za Vice dvoje kanadskih kampera, James i Chelsea, koji često prakticiraju perianalno tamnjenje. “To povećava energiju i činjenica da izlažemo naš najintimniji dio zajedno učinila nas je bližima nego ikad. Puno nam je ugodnije jedno s drugim i nema više napetosti oko naših tijela, slobodni smo i otvoreni jedno s drugim.”

Ali ima i onih koji vjeruju da, osim navodnih fizičkih dobrobiti, sunčanje anusa pomaže da se osjećate u većoj harmoniji sa svojim tijelom te da razbija komplekse i nesigurnosti. Raga, očito ako prakticiraš perinuem sunčanje želimo znati apsolutno eh! L’Imbruttito želi znati nove trendove, čak i ako ne gubi vrijeme izlažući guzicu suncu.

Previous articleVIDEO: Morski pas pokušao zagristi noge djevojke čim je primijetio da ih spušta u more
Next articleScena kao iz akcijskog filma: Gliser se prevrtao u zraku, katapultirao putnike pa se razbio o more!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here