Home Najnovije Suprug i supruga gledali su kako se pas utapa u jezeru: Zbog...

Suprug i supruga gledali su kako se pas utapa u jezeru: Zbog najteže odluke, sve su ostavili u šoku

893
0

Tragična sudbina zadesila je stariji par na području Luhana u Mendozi. Nilda Lucia Larain i Pedro Rodriguez, obojica 67 godina, izgubili su život kad su pokušali spasiti svog psa iz jezera na farmi.

Tijelo žene izvučeno je u petak navečer, a muškarca u subotu ujutro, javlja Tiempo de San Juan.

Par je posljednji put viđen u petak popodne kada su napustili kuću i uputili se na farmu Cochabamba, gdje su oboje radili.

Vlasnik farme primijetio je Nildino tijelo kako pluta tog dana navečer u jezeru za navodnjavanje.

Muškarac je odmah kontaktirao policiju koja je izvukla tijelo žene, ali je potraga za muškarcem spriječena zbog mraka.

Tek su sljedećeg jutra u vodi pronašli tijelo muškarca, kao i mrtvog psa, pa se pretpostavlja da je par skočio spasiti svog ljubimca, koji se vjerojatno počeo utapati.

Ministarstvo sigurnosti medijima je potvrdilo da je u ovom slučaju jedina prihvatljiva teorija da se jedna od žrtava poskliznula kad je pokušala izvući psa, dok je druga pokušala spasiti supruga, pa je i ona pala u bazen.

– Par je jako volio svog psa, pa vjerujemo da su ga, kad je pao u vodu, pokušali izvući. Kako su oboje pali u vodu, nisu uspjeli izaći – rekao je izvor povezan sa slučajem.

Na prvi pogled nisu uočene lezije na tijelu žene, ali očekuju se rezultati obdukcije kako bi se utvrdio službeni uzrok smrti oba supružnika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here