Home Mozaik Supruga uhvatila vratara Dinama u krevetu s prijateljicom: ‘igrala se s mojom...

Supruga uhvatila vratara Dinama u krevetu s prijateljicom: ‘igrala se s mojom djecom, a sad mi je uništila obitelj‘

151
0

Veliki skandal trese redove moskovskog Dinama, a u njegovom centru je vratar kluba Igor Leščuk. Navodno je supruga Violeta ovog 27-godišnjaka uhvatila u prijevari i to sa svojom prijateljicom, pa je podnijela zahtjev za razvodom braka.

‘Ako u prvi mah steknete dojam da je neka osoba ‘g**no, to je u 90% slučajeva tako. Trebate slušati svoju intuiciju. Ja sam se suočila sa situacijom koja mi je potpuno promijenila život. Šutjela sam, bila sam prestrašena i bilo me sram pričati o tome. Zatvarala sam oči i bila sam naivna. Osoba koja se igrala s mojom djecom, koja je jela i pila kod mene, upropastila mi je obitelj. Nemam potrebe reći bilo što više‘, poručila je Violeta.

Sam vratar Dinama potvrdio je da se on i supruga razvode, ali nije želio pobliže objašnjavati situaciju.

‘Ne želim pričati o svom privatnom životu, ali zbog činjenice da ima ljudi koji iznose prljavo rublje u javnost i spominju moj razvod izmišljajući razloge, jedno moram reći. Mi smo već odavno u fazi razvoda. Odluka nije donijeta zbog nekoga drugoga, nego zbog nas i tu nema nikakvog skandala‘, objasnio je vratar moskovskog Dinama.

Leščuk je cijelu profesionalnu karijeru proveo u redovima Dinama, a nastupao je i za mlade uzraste ruske reprezentacije.

Previous articleLET 3 uskoro izlazi na pozornicu, Mrle se priprema uz ŠČvarke, evo gdje ih možete gledati u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Sloveniji!
Next articleBritanska novinarka: Let 3, Diktatorova najgora noćna mora u vojnoj uniformi?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here