Home Mozaik Suprugu sam uhvatio s tri muškarca, a mislio sam da sam jedini:...

Suprugu sam uhvatio s tri muškarca, a mislio sam da sam jedini: Ono što je radila dokrajčilo me je!

251
0

Nakon gotovo dva desetljeća braka, jedan je Englez otkrio što mu je supruga radila iza leđa, a to ga je, kaže, boljelo više od preljuba.

– Imam 50, a supruga 47 godina. U braku smo 19 godina i do prije nekoliko tjedana mislio sam da je naš odnos odličan, kao i seksualni život – kaže i nastavlja:

– Sve se promijenilo prije dva mjeseca kada je majstor došao montirati kuhinju. Ima oko 30 godina i izgleda sjajno. Nisam ni ja loš za svoje godine, ali ne idem u teretanu kao on.

– Moja supruga je jasno pokazala koliko joj se sviđa majstor. Stalno mu se smiješila i otvoreno koketirala s njim. Nekoliko puta sam je uhvatio kako otvoreno bulji u njegovu pozadinu. Među njima se (pretpostavljam) ništa nije dogodilo, ali nakon toga mi se žena promijenila – objašnjava muškarac.

– Tada sam doživio još veći šok kada sam slučajno na njezinom tabletu otkrio da već nekoliko mjeseci posjećuje stranice za spojeve. Da stvar bude gora, pronašao sam poruke koje je razmijenila s tri muškarca, a svi su bili puno mlađi od nje! Poruke su bile eksplicitne i nisam se osjećao dobro dok sam ih čitao – priznaje Britanac.

– Ovo je, naime, gore od prave prijevare. Aktivno traži druge muškarce za seks! Zbog toga se osjećam kao da nisam dovoljno dobar. Uvijek sam je podržavao u svemu i zato sam sada povrijeđen i tužan – iskren je.

– Iako mislim da moja supruga još nije našla nekoga za ljubav, valjda je samo pitanje vremena. Nedavno je promijenila posao, a sada dosta putuje, što joj omogućuje da potajno viđa neke od svojih “dečkića”. Volim je i želim to popraviti, ali ne znam kako. Ako se sukobimo, bojim se da će me ostaviti – zaključio je.

Previous articleVIDEO Kinezi pokrenuli masovne prosvjede protiv restriktivnih mjera
Next articleVelšani se otvoreno suprotstavili FIFA-i: Izašli u rukavima u duginim bojama (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here