Home Vijesti Suradnja Liste za Rijeku i umirovljeničke koalicije u 7. izbornoj jedinici

Suradnja Liste za Rijeku i umirovljeničke koalicije u 7. izbornoj jedinici

140
1

U Ravnoj Gori je danas održan sastanak vodstva Liste za Rijeku i Bloka umirovljenici zajedno kojeg predvodi Zlatko Klarić, a na kojem je razmatrana moguća suradnja ove dvije opcije u 7. izbornoj jedinici koja se prostire od južnih dijelova Zagreba do sjevernih predgrađa Rijeke (Kastav, Viškovo, Grobnik i Bakar). Članice Bloka umirovljenici zajedno s kojima riječki regionalisti dogovaraju suradnju na području 7. izborne jedinice su Stranka umirovljenika Hrvatske – Blok Umirovljenici zajedno, Splitska stranka umirovljenika i Akcija socijaldemokrata Hrvatske.

Njihov koordinator Zlatko Klarić ističe kako se radi o jedinoj nezavisnoj umirovljeničkoj grupaciji, za razliku od HSU-a koji je pod kontrolom SDP-a te Bloka umirovljenici zajedno Lazara Gruića kojeg kontrolira HDZ, a koji je nedavno potpisao suradnju s Ljubom Jurčićem i PGS-om.

U Listi za Rijeku su prije dva mjeseca najavili svoj izlazak u 7. izbornoj jedinici s obzirom na velik broj Riječana koji živi izvan administrativnih granica grada.(rd)

Previous articleDvijetisućiti tanker u JANAf-ovom terminalu
Next articleFranjo Čabrijan: O medijima da Ti kažem dvije!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here