Home Mozaik Svećenik i vjernici uvjereni da se neposredno nakon mise ispred njihovih očiju...

Svećenik i vjernici uvjereni da se neposredno nakon mise ispred njihovih očiju odvilo čudo, prenosimo snimku događaja!

277
0

Brojni latinskoamerički portali upravo prenose interesantnu snimku nastalu u Zapotlaneju, gradu u meksičkoj državi Jalisco. A tamo se, tako barem vjeruju pojedini svećenici, prije desetak dana odvilo čudo, i to neposredno nakon što je dovršena misa.

Ukratko, kao što se to može vidjeti i na zapisu, Presveti Oltarski Sakrament kao da je ispred okupljenih prodisao, odnosno počeo tući u skladu s otkucajima ljudskog srca.

Video je na društvenim mrežama proslavio otac Guillermo Serra, koji je prenio da se čudo odvilo u župi Gospe od krunice i da je trajalo otprilike dva sata, od 21 do 23.

Liturgiju je tog dana predvodio argentinski svećenik Carlos Spahn, utemeljitelj Redovničke obitelji Bezgrešnog Srca i Božanskog milosrđa, koji je kazao, citiramo ga, kako se hostija ispred njegovih očiju oponašala kretnje sistole i dijastole, odnosno otkucavala poput srca u savršenom ritmu ljudskoga bića.

Spahn je priči dodao da nije na tome stalo, te da se identičan fenomen ponovio i sa ženom koja se pričestila.

Prema njegovu svjedočenju, hostija u njezinim ustima također je stala kucati, a za video je kazao kako “može biti od velike pomoći ljudima koji sumnjaju u euharistiju”.

Nadbiskupija Guadalajare zasad se nije očitovala po pitanju snimke.

¨Presveti Oltarski Sakrament posvećena je hostija koju blagujemo kao hranu za dušu, a u kojoj su sadržane sve Božje milosti i po kojoj postajemo jedno s Bogom. Zapravo, najbolje ćemo razumjeti što je to Presveti Oltarski Sakrament ako ga promatramo kao živoga Isusa Krista koji već 2000 godina boravi na zemlji. To je kao komadić neba na zemlji”, pojašnjava se u članku na Glasu koncila.

Previous articleGoogle od sutra opet kreće snimati hrvatske ulice za Street View
Next articleU Čileu se otvorila ogromna rupa u zemlji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here