Home Mozaik Taksist se jedva obranio od napasne Irene: Uhvatila ga za ponos, pokazala...

Taksist se jedva obranio od napasne Irene: Uhvatila ga za ponos, pokazala vaginu i nudila novac za se*s

497
0

Irene Torrie (42), zaluđena seksom, napala je taksista tako što se popela u prednji dio taksija kako bi ga pipala objema rukama. Također je natjerala šokiranog vozača da joj dodiruje grudi, bedra i stražnjicu, prije nego što mu je rekla da ima kondom sa sobom i da će mu platiti ako ode s njom doma, piše Daily Star.

Irene, koja je ranije osuđivana zbog zavođenja konduktera u vlaku i izvođenja seksualnog čina pred policijom, upisana je u Registar seksualnih prijestupnika. Priznala je da je 29. svibnja 2020. seksualno napastovala vozača u gradu tako što mu je dodirnula penis i pokazala mu svoju vaginu.

Rekla je da ga je tjerala da je dodiruje. Također je priznala da je vikala, psovala i upućivala rasističke komentare jednom paru u Balmuir Roadu u engleskom Dundeeju, 1. lipnja 2020. Maltretirala je i susjeda tražeći seks s njim 1. kolovoza 2020.

Tužiteljica Lora Apostolova rekla je na sudu: “Sjela je na stražnje sjedalo i počela taksistu postavljati pitanja. Pitala je gdje je rođen, je li oženjen i bi li prevario ženu. Zatim se popela na prednje sjedalo. Vozač je stao i rekao joj da ne može pomicati sjedala dok je auto u pokretu. Zatim je rukom dodirnula njegov penis preko njegove odjeće. On joj je maknuo ruku sa sebe. Ona je potom skinula kratke hlače i pokazala mu vaginu i rekla: “Htjela bih da je poližeš”. Vozač joj je rekao da ponovno obuče kratke hlače.”

Vozač je Torrie ostavio ispred kuće njezina bivšeg supruga. Ona ga je pokušala nagovoriti da joj da novac i alkohol. Torriein bivši je taksistu rekao: “Čuvajte se nje. Odvedite je. Ne želimo je ovdje.” Vozač je situaciju počeo snimati mobitelom, a Torrie je rekla: “Platit ću ti ako uđeš.”

U još jednom slučaju, Torrie je priznala da je izazvala pomutnju u vlaku nakon pijanke. Tada se trljala tijelom o konduktera koji ju je pokušao smiriti. Kondukter je Torrie pitao kamo ide, a ona je odgovorila: “Možete me odvesti bilo gdje.” Torrie je izbačena iz vlaka i uhićena.

Godinu dana ranije bila je upisana u registar nakon što je izvela seksualni čin pred policijom kada su se pojavili da je ispitaju o susjedskoj svađi.

Previous articlePredstavljanje knjige ‘Zastave Rijeke – monografija 200 godina borbe grada za pravo na svoju zastavu’
Next articleTriatlonci riječkog Rivala ponovno na vrhu Hrvatske!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here